Huawei Mate 20 Pro a fost smartphone-ul meu de zi cu zi pentru aproximativ 5 luni, alături de un rival sud-coreean. Mă pregătesc să fac pasul spre Huawei P30 Pro și am selectat 50 de imagini din arhiva cu câteva sute de imagini. 

Nu sunt de calitatea a ce aduce Vlad Eftenie, dar arată că flagship-ul Huawei se descurcă excelent în condiții diverse, de la portrete și până la peisaje etc.

În review găsiți toate detaliile în ce privește experiența de utilizare, de la design și până la autonomie etc. Aș spune că nu degeaba a câștigat mai toate bătăliile pe partea de cameră foto în care a fost prins. Exemple: aici și aici.

Huawei Mate 20 Pro folosește o cameră principală cu trei senzori:

  • 40 Megapixeli cu f/1.8, echivalent 27mm, autofocus prin PDAF și tehnologia laser;
  • 20 Megapixeli cu f/2.2 de tip ultrawide, echivalent 16mm, autofocus și aici prin PDAF și tehnologia laser;
  • 8 Megapixeli cu f/2.4 de tip tele, echivalent 80mm, zoom optic 3x + OIS și autofocus prin PDAF și tehnologia laser.

Încorporează optică Leica, dual-LED flash. Camera frontală este de 24 Megapixeli cu f/2.0.

Acum o să descopăr dacă Huawei P30 Pro este cu un pas în fața lui Mate 20 Pro, cum ar fi și normal. Seria P este gândită să impresioneze la nivel de cameră foto, iar Mate-ul pune accent ceva mai mult pe partea de design & business, fără a face rabat calitativ la ecran, conectivitate etc.

Cele 50 de imagini nu au primit resize. :) 

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.