Smartphone

ASUS a organizat un eveniment de presă în care vedete au fost ASUS ZenFone Zoom, ZenFone 2 Deluxe Edition și ASUS ZenFone Max. Ultimul vă este cunoscut, a beneficiat de un review în urmă cu câteva săptămâni. 

ASUS ZenFone Zoom îl butonez de câteva zile și în acest weekend urmează a primi un material de tip recenzie, în care voi relata experiența de utilizare furnizată de vârful de gamă taiwanez. Presupun că ZenFone 2 Deluxe Edition urmează a primi același tratament, cu ghilimelele de rigoare.

ASUS ZenFone Zoom iese în evidență prin camera de 13 Megapixeli ce oferă zoom optic 3x, fără ca obiectivul să iasă din carcasă – magia se produce la interior, folosește lentile HOYA cu 10 elemente, senzorul fiind de proveniență Panasonic. Folosește focalizare automată cu laser, viteză de 0.03 secunde, bliț LED bi-color.

ASUS-Zenfone-2-Deluxe-Edition

ASUS Zenfone 2 Deluxe Edition – 128 GB spațiu de stocare preinstalat;

ASUS ZenFone 2 Deluxe Edition are un capac spate cu un model tridimensional, 128 GB spațiu de stocare + slot pentru cardurile microSD de până la 128 GB, de aici o capacitate de stocare de-a dreptul uriașă + specificațiile cunoscute de pe ASUS ZenFone 2 în ediția de top.

ASUS ZenFone Max îl găsiți la 869 lei pe eMAG, ASUS ZenFone Zoom costă 1898 lei pe PCgarage, iar ASUS ZenFone 2 Deluxe Edition urcă la 2265 lei la același magazin online. Presupun că PCgarage le importă pe canal oficial și nu prin intermediul QuickMobile.

În weekend vă așteptăm să citiți recenzia lui ASUS ZenFone Zoom, un camera phone cel puțin interesant.

Categorii: telefoane-mobile
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.