Opinie

Cred că avem pe site și destui împătimiți în ale smartphone-urilor, iar întrebarea de mai sus s-ar putea să li se pară justă. Aș putea să ofer exemplul personal.

1. LG Nexus 5 – de la RCS-RDS, telefonul meu de zi cu zi. Îl las de multe ori pe acasă, mai ales că testez telefoane mobile pe bandă rulantă și trebuie să le văd la lucru spre a emite impresii legate de experiența de utilizare oferită. Am ales LG Nexus 5 după ce timp de peste 1 an și jumătate am folosit LG Nexus 4, am reușit să-i sparg display-ul și în cele din urmă m-am orientat spre un telefon cu Android nativ. În 2015 nu am de gând să schimb telefonul, doar dacă se întâmplă cine știe cu Nexus 5. Și acum țin degetele încrucișate să nu am parte de vreun eveniment negativ;

2. Nokia Lumia 520 – achizițonat la prelungire a unuia dintre abonamentele pe care le aveam la Cosmote. I-am pus Windows Phone 8.1 de când era în beta și a funcționat fără probleme. De curând am ales să-i găsesc alt stăpân, își făcuse cuib în birou și nu-l foloseam mai deloc;

3. Sony Xperia Z Ultra – cumpărat pentru junior la 1399 lei din oferta QuickMobile. Îl mai folosesc din când în când și eu, tableta Nexus 7 în ediția de 32 GB cu 3G a făcut unele probleme și am preferat să trec la ceva mai compact, Alex are 5 ani, iar Xperia Z Ultra merge la fix. El chiar îi spune tabletă.

Articolul a pornit după o idee preluată în mare viteză de la PhoneDog. Apropo, putem extinde discuția și spre tablete, laptopuri, aparate foto, alte gadgets care v-au pus pe jar și le-ați comandat pe anul în curs.

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.