Până în urmă cu ceva timp și în special pe Windows 7 aveam o soluție antivirus ce o recomandam de fiecare dată: Avira.

Am rămas fixat pe Avira de când Bitdefender și alte soluții de genul erau consumatoare de resurse, dar mai ales destul de intruzive. De o bună perioadă de timp și în special după ultimele update-uri din Windows 10, Avira a dispărut din lista de programe.

Windows Defender a devenit un adevărat antivirus. A trecut vremea CD-urilor și stick-urilor USB dubioase, a programelor descărcate pe torrente, a filmelor și listelor mp3 cu cele mai noi melodii din hrubele internetului.

Putem discuta în secțiunea de comentarii de programele antivirus pe care le recomandați, de istoricul vostru în domeniu. Mai țineți minte când Kasperksy avea o alertă mai specială când descoperea vreo amenințare de tip troian etc? Nu mi s-a părut o decizie inspirată, dar s-a dorit să atragă atenția (de parcă oricum nu vedeai notificarea respectivă în colțul din dreapta al ecranului.

Acest articol este sponsorizat de către Keysworlds, magazin online ce comercializează key-uri de Windows 10, Office 2016 și 2019, soluții de tip antivirus. 

KWS50 – reducere de 50%;

KWS35 – reducere de 35%;

KWS20 – reducere de 20% la soluțiile antivirus;

Orice achiziție recomand a fi făcută prin PayPal, iar instalarea să fie făcută de la zero. Cheile de activare ajung pe mail, în câteva minute de la confirmarea plății. Avantajele unui shop față de eBay etc este dată de partea de garanție, de suportul oferit. În sensul în care dacă sunt probleme, ai unde să trimiți mail etc. 

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.