Unde sunt situate depozitele din Europa ale Gearbest şi cum le puteţi diferenţia

Autor: Cosmin Mușat, Data: 07.03.2019, 00:27
Retail | 2 comentarii

În acest moment există atât de multe alternative de livrare a produselor încât plata TVA şi a taxelor vamale a devenit o problemă secundară pentru comenzile realizate pe gearbest.com. Dacă aţi prins un preţ bun la articolele existente în depozitele din China sau Hong Kong, alegeţi opţiunea Priority Line (Eu Express) despre care am scris […]

Cele mai bune oferte ale weekendului pe gearbest.com

Autor: Cosmin Mușat, Data: 12.01.2019, 18:04
Retail | Un comentariu

Gearbest.com este unul dintre cei mai serioşi retaileri chinezi cu livrare la nivel global, iar acest aspect îl pot confirma personal prin zecile de comenzi făcute la ei. De când au lansat serviciul de livrare EU Priority Line am scăpat şi de grija taxelor vamale sau a TVA-ului, chiar dacă perioada de livrare a rămas […]

Cum puteţi cumpăra un produs de pe gearbest.com cu livrare acasă, fără a plăti TVA sau taxe vamale

Autor: Cosmin Mușat, Data: 22.04.2018, 01:49
Retail | 2 comentarii

Foarte mulţi dintre voi evitaţi să cumpăraţi de la retailerii chinezi pentru că preţul final al unui produs după plata TVA-ului şi a taxelor vamale (dacă este cazul) ajunge de cele mai multe ori să fie similar cu cel practicat în România. Dacă luăm în calcul şi procedura anevoioasă privind garanţia, este clar că veţi […]

Ce gadget-uri mai găsim prin China ?

Autor: Cosmin Mușat, Data: 14.12.2017, 00:28
Diverse | Un comentariu

Este sfârşit de an şi mai toţi retailerii chinezi încearcă să mai facă ceva vânzări prin campanii promoţionale bazate pe clasica reducere de preţ la acele gadget-uri cu atracţie la public. De exemplu cei de la gearbest.com organizează “12:12 – Annual Sale Festival” unde avem câteva device-uri la preţuri accesibile.

Ce reduceri mai primim din partea gearbest.com ?

Autor: Cosmin Mușat, Data: 07.08.2017, 22:58
Diverse | 34 comentarii

Gearbest.com este unul dintre cei mai mari şi mai serioşi retaileri chinezi care livrează în România, iar dacă prindeţi şi o reducere de preţ decentă, puteţi achiziţiona un device cu câteva sute de lei mai ieftin decât în ţara noastră (depinde de ce anume sunteţi interesaţi).

Gearbest.com lansează o nouă campanie promoţională cu reduceri masive

Autor: Cosmin Mușat, Data: 24.05.2017, 01:46
Retail | 2 comentarii

Retailerul chinez gearbest.com desfăşoară în acest sfârşit de lună campania promoţională “Mad for May sale” care include reduceri masive pentru o gamă largă de gadget-uri: smartphone-uri, tablete, laptopuri, smartwatch-uri, brăţări inteligente, boxe bluetooth, TV-box-uri, aspiratoare inteligente, imprimante 3D şi multe alte device-uri interesante.

Gearbest.com lansează campania “Lighting Flash Sale” cu reduceri limitate

Autor: Cosmin Mușat, Data: 11.05.2017, 15:12
Retail | 8 comentarii

Unul dintre partenerii noştri, gearbest.com, organizează în aceste zile campania promoţională “Lighting Flash Sale”. Aceasta include reduceri limitate în timp şi cantitate, iar unele preţuri sunt chiar atrăgătoare. Avem oferte pentru smartphone-uri, tablete, căşti, aspiratoare inteligente, TV Box-uri, laptopuri, smartwatch-uri şi multe alte device-uri.

Noua campanie “Happy Easter To Everybunny” aduce reduceri substanţiale la o gamă variată de gadget-uri

Autor: Cosmin Mușat, Data: 12.04.2017, 01:15
Retail | Un comentariu

Retailerul gearbest.com organizează în această săptămână campania promoţională “Happy Easter To Everybunny” dedicată sărbătorilor Pascale. Aceasta este formată din 3 părţi: reduceri de preţ clasice, un joculeţ simpatic denumit “Cool Easter Game” unde trebuie să spargeţi ouă colorate pentru a câştiga ceva premii şi cupoane de reducere pentru mai multe categorii existente pe site.

1 2