Un retailer chinez oferă accesorii gratuite la achiziţia anumitor device-uri

Autor: Cosmin Mușat, Data: 22.01.2018, 23:51
Diverse | Un comentariu

Unul dintre cei mai cunoscuţi retaileri chinezi la ora actuală, geekbuying.com, organizează zilele acestea campania promoţională “2018 New Arrivals – Buy 1 Get 1 Free”. Aceasta include reduceri de preţ importante la o gamă variată de produse, unele aflate în depozit european, altele cu preţ special (există chiar şi o categorie de device-uri cu preţ […]

Oferte interesante cu livrare din depozit european la un retailer chinez

Autor: Cosmin Mușat, Data: 04.01.2018, 01:45
Retail | 18 comentarii

Mai toţi retailerii chinezi şi-au deschis depozite în mai multe ţări din Europa, tocmai pentru a evita la livrare plata taxelor vamale şi a TVA-ului. Chiar dacă utilizatorul final nu mai trebuie să facă aceste plăţi suplimentare, retailerii o fac în locul lor, de aceea preţurile device-urilor din aceste depozite sunt de cele mai multe […]

O nouă rundă de reduceri la un retailer chinez

Autor: Cosmin Mușat, Data: 12.12.2017, 00:11
Diverse | 21 comentarii

Sfârşitul de an ne aduce din partea retailerului chinez geekbuying.com campania promoţională “12.12 Shopping Carnival”. Aceasta aduce cupoane de reduceri, produse limitate ca stoc cu preţ foarte bun, pachete avantajoase sau device-uri cu livrare din depozitele europene.

Black Friday continuă în magazinele online chinezești

Autor: Cosmin Mușat, Data: 18.11.2017, 01:34
Diverse | 2 comentarii

Black Friday va continua atât în România prin intermediul comercianţilor care au avut acest eveniment toată luna, cât şi prin cel al retailerilor chinezi. Aceştia vor avea oferte atrăgătoare în următoarele zile, iar dacă vreuna va ieşi în evidenţă mai mult decât celelalte o vom încadra într-un articol separat “Oferta zilei”.

Promoţii interesante în oferta unui retailer chinez

Autor: Cosmin Mușat, Data: 31.10.2017, 00:18
Diverse | 5 comentarii

În fiecare an pe 11 noiembrie în China se sărbătoreşte Singles Day, ziua dedicată persoanelor singure. Dacă iniţial era o simplă sărbătoare, în 2009 grupul chinez Alibaba a transformat această dată în ziua cu cele mai mari reduceri din an. Succesul a fost atât de mare încât anual pe 11 noiembrie se obţin cele mai […]

Roata norocului la un retailer chinez

Autor: Cosmin Mușat, Data: 21.10.2017, 02:19
Diverse | 6 comentarii

Dacă vă simţiţi norocoşi, până pe 25 octombrie retailerul chinez geekbuying.com organizează o campanie promoţională stil roata norocului. Acesta este denumit “October Lucky Gifts” şi oferă câştiguri garantate. Iată care sunt modalităţile prin care puteţi beneficia de şanse la câştig:

October Smartphone Deals la un retailer chinez

Autor: Cosmin Mușat, Data: 10.10.2017, 00:05
Smartphone | 8 comentarii

Smartphone-urile rămân în continuare gadget-urile cu cele mai multe vânzări la nivel mondial, în acest moment existând mai mult de 50 de producători globali (peste 95% sunt din China). Există o pâine de mâncat pentru toată lumea, însă pentru a avea succes este nevoie de seriozitate, calitate şi respect pentru utilizatori.

Cateva produse utile în orice gospodărie

Autor: Cosmin Mușat, Data: 18.09.2017, 21:32
Diverse | 12 comentarii

În fiecare an apar gadget-uri care în urmă cu ceva timp erau de neimaginat. Cine s-ar fi gândit prin 2000 că în câţiva ani vom avea purificatoare de aer, aspiratoare care curăţă casa singure sau becuri inteligente la orice pas. În 2017 există deja o industrie care dezvoltă astfel de produse, iar în foarte scurt […]

Lichidare de stocuri la un retailer chinez

Autor: Cosmin Mușat, Data: 16.09.2017, 00:05
Diverse | 7 comentarii

Lichidările de stoc pot fi momente excelente de achiziţie a unor gadget-uri ce v-ar putea ajuta în viaţa de zi cu zi. Retailerul chinez geekbuying.com organizează zilele acestea campania “Biggest Clearence Sale” prin intermediul căreia încearcă să vândă ultimele stocuri ale unor produse care vor dispărea curând din oferta sa.

Ce gadget-uri mai putem cumpăra din China la preţ redus

Autor: Cosmin Mușat, Data: 07.09.2017, 23:28
Retail | 13 comentarii

Mai mulţi retaileri chinezi ne-au confirmat că numărul comenzilor din România se află pe o pantă ascendentă, iar acest lucru se întâmplă şi pentru că puteţi găsi în acelaşi loc o gamă diversificată de produse utile în diverse situaţii la preţuri mai mult decât competitive.

Branduri de top în oferta unui retailer chinez

Autor: Cosmin Mușat, Data: 03.09.2017, 00:39
Diverse | 23 comentarii

Multe branduri chinezeşti au devenit cunoscute în Europa în special prin intermediul acestor retaileri chinezi care pot livra oriunde în lume. Geekbuying.com organizează zilele acestea campania “Fall Top Brands Incredible Deals” dedicată acelori producători cu vânzări peste medie în afara Chinei.

Reduceri de început de toamnă la un retailer chinez

Autor: Cosmin Mușat, Data: 30.08.2017, 21:28
Diverse | 18 comentarii

Calendaristic mai este o singură zi de vară şi pentru că vacanţele s-au cam terminat, vânzările din mediul online vor reveni în următoarea perioadă pe un trend ascendent. Retailerul geekbuying.com întâmpină toamna cu campania promoţională “Biggest Fall Sale” care până pe 4 septembrie ne oferă diverse gadget-uri la preţuri excelente.

1 2