Tablete

Huawei nu a lansat oficial ieri tableta MediaPad 10 FHD, dar au facut-o astăzi. Ieri nu se ştiau încă prea multe detalii, dar astăzi vă putem oferi specificaţiile complete ale acestei tablete mai mult decât interesante.

Huawei MediaPad 10 FHD are un procesor Huawei K3V2 quad-core tactat la 1,5 GHz, procesor ce este ajutat de 2 GB de RAM. Memoria internă din păcate nu este decât de 8 GB, dar aceasta poate fi extinsă cu un card microSD.

Display-ul este unul dintre cele mai bune existente pe piaţă, fiind un ecran IPS ce redă conţinut FullHD la 1920 x 1200 pixeli, având o densitate de 226 pixeli per inch (mai ridicată chiar şi decât densitatea de pe un ultrabook). La capitolul conectivitate, Huawei MediaPad 10 FHD vine echipată cu HSPA+, LTE şi Bluetooth 3.0. Tableta are o cameră foto de 8 megapixeli şi una pentru apeluri video de 1,3 megapixeli.

Huawei MediaPad 10 FHD are o construcţie unibody din aluminiu, 598 de grame greutate şi 8,8 mm grosime (wow). Tableta rulează Android 4.0 Ice Cream Sandwich şi va fi valabilă din Q2 al acestui an.

Din punctul meu de vedere este una dintre cele mai bune tablete existente la ora actuală pe piaţă, intrând cu uşurinţă în top 5.

Sursa: huaweidevice.com