Smartphone-urile au crescut în vânzări în 2009 cu puţin peste 20 %. Gândindu-ne în contextul în care am avut criza economică şi totul a mers în jos este un rezultat fenomenal. Motivul?

            Oferta s-a îmbogăţit. Sunt zeci de smartphone-uri. Funcţiile ascunse în carcasele lor s-au diversificat şi promit o interacţiune mult mai puternică cu internetul. Samsung a tras o carte câştigătoare lansând produse pentru fiecare target.

             Ultimul lansat este i5700 sau, cum se va numi pe anumite pieţe, Galaxy Spica. Are la bază sistemul de operare Android oferit de Google.

samsung-galaxy-spica-white-165x300

           – procesor de 800 Mhz;

            – touch screen de 3,2 inch;

            – cameră de 3,2 Megapixeli cu autofocus;

            – jack de 3,5 mm;

            – microSD de până la 32 Gb;

            – bluetooth 2.1;

            – Wi-Fi, GPS;

            – quad-band.

            Ca să aibă succes pe piaţă important ar fi preţul. La o cameră de doar 3,2 Megapixeli nu prea ai ce să ceri. Preţul ar trebui să fie în jurul a 200 euro.

samsung-i5700-spica

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.