Mai de mult vă vorbeam de această cameră video. În acest weekend am posibilitatea de a o testa cu adevărat. În primul rând îmi place că este intuitivă şi îmi dau seama rapid de funcţiile sale deşi nu am mai lucrat cu vreo cameră video. 
 
           Camera are un zoom acceptabil – 41x. Filmează pe carduri SD fără să aibă o memorie dedicată. Cardul cu care vine în pachet are 8 Gb. Potrivit datelor din cartea tehnică este suficient pentru a înregistra o oră şi 40 de minute la cea mai înaltă calitate oferită de Legria FS200. 
            Pozitiv:
          – preţul de aproximativ 1200 Ron;
          – designul un pic lăcuit, superb;
          – compactă – aproximativ 250 Grame;
          – zoom optic acceptabil – 41X. 
            Negativ:
          –  lipsa memoriei dedicate;
          – calitatea clipurilor – zici că este un telefon cu cameră de top;
          – bateria se cosumă destul de rapid. Specificaţiile din cartea tehnică nu coincid cu realitatea.
          Dacă descopăr şi altceva o să scriu cu siguranţă în acest articol. 
         Update: Am făcut un alt set de fotografii căci cele vechi erau făcute cu telefonul mobil la mare repezeală. :) 
Un scurt clip cu o demonstraţie de zoom. Tocmai am spus că nu Legria FS200 nu se pricepe tocmai bine la filmare sau poate nu am dat setările care trebuie. Oricum YouTube alterează clipul. O să încerc a-l uploada şi pe alt site de videosharing să văd dacă se vede vreo diferenţă.
Update: Pe timp de noapte nu ştie deloc să filmeze la o calitate măcar decentă. La un moment dat, după un timp mai îndelungat, imaginea se înceţoşează inexplicativ de parcă ai pune focusul în gol. 

Categorii: canonfoto-video
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.