Ma rog, titlul nu este corect, articolul se refera la ceea ce consider eu a fi adevarate spaime contemporane. 
              Ce mananc? E o spaima contemporana. Deoarece, toti ne dorim sa mancam sanatos si sincer, este foarte greu sa facem lucrul asta. Calatorim mereu dintr-un punct in altul si trebuie sa mancam – de multe ori intru intr-un magazin si ma gandesc ce naiba iau numai sa fie cat de putin sanatos. Etichetele produselor sunt pline de E-uri sau denumiri extrem de ciudate ce suplinesc existenta E pe etichete.
                Banii. Cine nu isi doreste sa aiba mai multi, cat mai multi? Bine, eu ma gandesc mereu la serviciu, cine nu se gandeste in contextul actual? Si incepi sa iti faci probleme sa te gandestti la colegi tai de munca si influenta lor asupra ta s.a.m.d. Cat stres nu inghitim datorita gandului la locul de munca mai ales daca, te-a pus dracul sau nevoia, sa iti cumperi o casa sau masina prin credit. Se cunoaste ca bancile sunt camatari legali din prezent.
               Sanatatea ta si acelor apropiati tie. Suntem inconjurati de oameni cu probleme de santate si mereu ne gandim: Eu am ceva? Este suficienta o mica durere pe undeva si gata ne consideram bolnavi, cautam pe net si devenim ipohondri. Adevarul este ca si pe tv dar si pe net suntem inconjurati de campanii prin care se incearca salvarea cuiva prin strangerea de fonduri. De cate ori nu am primit un mass in care scrie sa trimiti mesajul mai departe ca nu stiu ce se intampla. 
               Asta e o mica lista, mi-as permite sa mai adaug facturile. Uneori tind sa credca muncim ca sa platim facturi – la telefon, la cablu, la banca, la gaze, la apa, la intretinere, la energie electrica s.alt. 
               Ar fi bine sa ne oprim pentru un moment din alergatura asta si sa respiram adanc, sa ne gandim ce norocosi suntem ca suntem sanatosi si sa ne alocam un moment si pentru noi.
                

Categorii: arhiva
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.