Nu aș spune că este sezonul pentru boxe portabile, dar cred că sunt în continuare weekend-uri pe care le petrecem alături de prieteni la un grătar, iar o muzică care să gâdile urechile nu strică pentru un plus de atmosferă.

În listă veți găsi boxe portabile cu bluetooth 5.0 și preț sub pragul a 200 lei. Nu sunt cele mai bune boxe portabile din piață, pentru asta trebuie urcat la prețuri de 2 – 3 – 4 ori mai mari. Am încredere să spun că vă aduc 5 recomandări de tip best-buy.

5. JBL Go3 de 4.2W;

Cei 4.2W te fac să crezi că nu are cine știe ce putere, dar în realitate se va dovedi suficient. Acum depinde și ce îți dorești, dacă vrei muzică la un nivel ridicat – da. Alegi un alt produs. Dacă cauți o boxă portabilă compactă cu un sunet bine pus la punct (în special partea de bass), certificare IP67 în ce privește contactul cu apa și praful și bluetooth 5.1, JBL Go3 ar putea fi o alegere inspirată. Are și o notă bună – 4.87 din 184 recenzii.

4. Xiaomi Mi Portable de 3W;

Xiaomi Mi Portable este un fel de JBL Go3 la aproape jumătate din preț. Are mai puțină putere, dar și prețul său este sub 100 lei, iar recenziile încep în forță. Față de JBL Go3, autonomia este dublă.

Are o baterie de 2000 mAh ce se încarcă pe USB Type-C, dispune de certificare IP67, difuzoare duale și sunet stereo & microfon încorporat ce ajută în apelurile de voce. Pot fi conectate două unități pentru un sunet stereo mai bine pus la punct.

3. Hama Soldier de 20W;

Hama este o companie din Germania ce este prezentă pe piața românească de peste 13 ani. Au o serie de accesorii audio dezvoltate în parteneriat cu HaHaHa Production etc. În fine, ideea este că sunt sigur că îi cunoașteți de pe piața de conectică, în mod special.

Hama Soldier dispune de 20W RMS, blueooth 5.0, autonomie de până la 16 ore de la bateria de 4000 mAh, impermeabilă (rezistă și în imersie totală), un element ce o trage în jos este faptul că se încarcă pe microUSB. O poți folosi și în rol de powerbank, dar are doar 4000 mAh și să nu vă așteptați la cine știe ce minuni din acest punct de vedere.

2. Tronsmart T2 Plus de 20W;

Am pus Tronsmart în listă pentru că sunt câteva recenzii pe site, iar opiniile au fost pozitive. Pe lângă culoarea puternică, Tronsmart T2 Plus iese în evidență prin puterea de 20W, conectivitate asigurată de bluetooth 5.0 și NFC, autonomia de până la…, 24 ore ce este oferită de bateria încorporată de 3600 mAh. Rezistă și la umiditate și contactul cu apa.

1. Xiaomi Mi Portable de 16W;

Pe prima poziție am pus o boxă Xiaomi de 16W. Are două difuzoare de 8W, bluetooth 5.0, certificare IPX7 (impermeabilă), autonomie de până la 13 ore de la bateria de 2600 mAh ce se încarcă pe USB Type-C.

Mi se pare a fi o alternativă de buget la boxe mult mai scumpe de la JBL, Sony etc.

Categorii: audio

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.