Citeam un articol în urmă cu ceva timp, iar concluzia era că piața de brățări de fitness a scăzut în ultima perioadă față de cea de smartwatch-uri ce s-ar afla pe un trend crescător.

Am văzut că multe brățări precum cele de mai jos ajung pe mâinile celor mici. Sunt ușoar, nu costă mult și le afișează ceasul + alte informații mai mult sau mai puțin utile.

Am făcut o selecție a 5 brățări de fitness cu preț atractiv și feedback bun.

1. Huawei Band 7; 👈🖱️

A fost și 199 lei la un moment dat. A strâns o sumă de evaluări pozitive – 4.5 din peste 54 de review-uri. Măsoară nivelul de oxigen din sânge în mod automat, bateria îi oferă autonomie de până la 2 săptămâni, monitorizează 96 de moduri de sport și sunt peste 4000 de fundaluri din care poți alege. Poți alege și fundaluri AOD dacă dorești ca informațiile despre oră să fie aduse în mod continuu pe display.

2. Redmi Smart Band Pro; 👈🖱️

Este competitorul direct pentru Huawei Band 7. Încorporează un display AMOLED de 1.47 inci, autonomia este de până la 2 săptămâni, poate fi conectat cu smartphone-urile ce rulează iOS și Android. Monitorizează nivelul de oxigen din sânge și peste noapte în mod automat, certificare 5ATM. De pe brățara fitness poți conecta camera, muzica etc. Are peste 110 de moduri sportive pe care le recunoaște.

Da. Huawei-ul este mai scump, dar mi se pare că software-ul dedicat stă ceva mai bine față de ce primești pe Redmi Smart Band Pro, deși nici Xiaomi nu stă rău la acest capitol.

3. Xiaomi Mi Smart Band 6; 👈🖱️

Nu cred că mai are nevoie de nicio prezentare. Culmea este că modelul Mi Band 6 are un feedback pe care l-aș considera bun – 4.13 din peste 500 de recenzii. Mai degrabă aș bune ok spre bun, mai ales că există tendința ca noi în România să fim ceva mai indulgenți.

Este o brățară ieftină ce are câteva puncte PRO:

  • ușor de purtat, nici nu o simți la mână;
  • autonomie mare;
  • suport software.

Monitorizează SpO2, somnul în REM, certificare 5ATM legat de contactul cu apa. Aș mai adăuga și numărul de accesorii disponibile (curele în diferite formate, tipuri și mărimi).

4. Amazfit Band 5; 👈🖱️

Este un Xiaomi Mi Band 5 de la Amazfit, dar cu un feedback excelent din partea celor ce au cumpărat produsul. Acum este în oferta unui seller din marketplace (nu orice seller, PhonetasticGSM este unul dintre cei mai mari distribuitori de smartphone-uri din țara noastră). Are nota 4.48 din peste 80 de evaluări. Monitorizează ritmul cardiac în continuu, certificare 5ATM, autonomie de până la 15 zile etc.

5. OPPO Band; 👈🖱️

Este ieftină. Monitorizează Spo2-ul, 12 moduri de antrenament, dispune de un display AMOLED de 1.1 inci, iar autonomia ajunge la 12 zile.

Acest articol conține linkuri de afiliere, iar comenzile plasate ne pot aduce un comision de 1% din valoarea fără TVA a produsului comandat. Prețurile exprimate sunt valide în momentul în care articolul a fost scris. 

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.