Cred că este și ultimul top pe anul în curs. Am redactat un material similar, dar pentru cele mai slabe gadgets. A venit vremea să le scoatem în față și pe cele mai bune. 

1. Cea mai bună brățară inteligentă ca raport preț / specificații;

Xiaomi Mi Band 2 – cu achiziție din magazinele online chinezești nu prea are cum să treacă de pragul a 150 – 160 lei, iar în suma asta, Mi Band 2 aduce display monocrom, rezistență la contactul cu apa și praful, autonomie de până la 30 de zile, suport software, monitorizare destul de ok a datelor legate de activitatea efectuată peste zi, somn.

2. Cel mai bun smartphone din 2016;

Samsung GALAXY S7 Edge – cel mai bun display, rezistență la contactul cu apa și praful, încărcare wireless, cea mai bună cameră foto și video, autonomie bună spre foarte bună = o parte dintre motivele pentru care GALAXY S7 Edge îl consider a fi cel mai bun smartphone pe anul ce se încheie în câteva ore.

3. Cel mai bun automobil ca raport sumă investită / experiență în utilizare / impresie;

Ford Mustang – aș putea să forțez nota și să spun că automobilul este gadgetul suprem. Materialul de tip test-drive a fost redactat de către Darius, dar am avut ocazia să conduc Mustangul pentru aproximativ 2 – 3 ore în regim continuu. A fost o experiență în sine. Dacă câștig la loterie nu trebuie să investesc o căruță de bani într-un supercar, pe la 40.000 de euro – Ford Mustangul consider a fi cea mai inspirată alegere la nivel de GT.

4. Cel mai bun ultrabook;

ASUS Zenbook  3 UX390 – recunosc că nu am testat prea multe modele în 2016, dar ASUS Zenbook 3 UX390 m-a impresionat prin designul său, prin dimensiunile compacte, dar și ca experiență în utilizarea de zi cu zi. Cei ce activează în mediul business, au la dispoziție un laptop excelent.

5. Cea mai bună cameră DVR ca raport preț / materiale livrate;

Xiaomi Yi – costă în jur de 300 – 350 lei cu import din China, filmează într-un mare fel, atât pe timp de zi cât și pe întuneric, oferă și conectivitate Wi-Fi + posibilitatea de a descărca materialele înregistrate direct pe smartphone sau tabletă. Toate detaliile sunt în review.

Lista este deschisă, iar secțiunea de comentarii vă aparține.

Categorii: opinie

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.