În lista de astăzi veți descoperi 5 produse din categoria premium că tot avem Hi-tech lifestyle în descriere. Veți descoperi cel mai mare OLED ca diagonală din piața locală, un monitor curbat Samsung din categoria high-end, dar și alte 3 dispozitive interesante.

1.  Boxă wireless Devialet Phantom II 👈🖱️

Am mai povestit în urmă cu ceva timp. Am ascultat o boxă Devialet precum modelul de mai sus la inaugurarea unui magazin din București. Nu ai cum să nu rămâi cu gura căscată. Pur și simplu, nu poți concepe că un sunet atât de puternic, de clar și cu atât de mult bass vine dintr-o boxă atât de compactă.

2. Monitor gaming curbat Samsung de 49 inci 👈🖱️

L-am descoperit în cadrul unei ediții a IFA Berlin și pot spune că visez la momentul în care o să-l am într-un setup. Între timp, trebuie să-mi schimb biroul ca să poată primi un BenQ curbat de 38 inci. Cel mai probabil voi cumpără biroul de aici în configurația cu blat de 180 cm și lățime de 80 cm.

Puteți achiziționa generația anterioară de monitor curbat Samsung de 49 inci. Costă cu peste 1000 lei mai puțin și nu sunt mari diferențe. Punctele sale PRO sunt date de diagonala mare ce-l face recomandat pentru editare video, deși discutăm despre un monitor axat în special pe partea de gaming cu rată de refresh la 240Hz, timp de răspuns de 1 ms etc.

3. Desktop PC Alienware Aurora R14 👈🖱️

Cred că este una dintre cele mai puternice configurații de desktop PC gata făcut pe care le găsești în piață. A fost mai tot anul la peste 25.000 de lei, iar acum îl găsiți la un cost redus cu câteva mii de lei bune.

Folosește un procesor AMD Ryzen 9 5950X cu 16 nuclee și 32 thread-uri ce a fost dezvoltat pe 7nm și urcă la maxim 4.9 GHz. Au ales placa grafică NVIDIA GeForce RTX 3090 cu 24 GB GDDR6X alocați. Folosește 64 GB memorie RAM la 3466 MHz și acceptă până la 128 GB memorie RAM (ar fi fost excelent dacă făceau pasul spre DDR5).

Placa video de una singură costă de la 7000 – 7500 lei în sus.

Sunt puncte PRO și CONTRA. La PRO aș nota procesorul și placa grafică, iar la CONTRA m-aș referi la faptul că nu au făcut pasul spre memorie RAM de generație nouă, au pus un HDD pe lângă SSD – la suma cerută puteau aduce un alt SSD complementar, lipsește o conexiune de peste 1 Gbps pe fir (2.5 Gbps ar fi fost un minim acceptabil).

4. SSD ADATA de 2 TB 👈🖱️

Pe lângă luminițele RGB aș nota și performanțele atinse, dar mai ales prețul pentru configurația cu 2 TB. Poate fi SSD-ul de volum de care aveai nevoie pe un desktop PC.

5. Televizor LG OLED cu diagonală de 245 cm 👈🖱️

Este smart TV-ul OLED cu cea mai mare diagonală din magazinele românești. Prețul este imens, dar primiți și un voucher sub formă de card cadou de 10% – ar fi peste 10.000 lei.

Bineînțeles, poți opta pentru un OLED cu diagonală de puțin sub 2 metri ce costă mai puțin de 10% din suma cerută pe produsul listat mai sus (nu din generația 2022, ci din generația 2021).

Acest articol conține linkuri de afiliere, iar comenzile plasate ne pot aduce un comision de 1% din valoarea fără TVA a produsului comandat. Prețurile exprimate sunt valide în momentul în care articolul a fost scris.