Smartphone

Presupun că vivo nu vă spune nimic, dar este una dintre companiile chinezești ce performează în piața de telefoane mobile fără a avea o prezență globală. Au vânzări de ordinul a zeci de milioane unități, iar vivo nu este cunoscut pentru smartphone-urile sale low-cost. 

Nu am greșit cu nimic când am scris vivo, așa se promovează ca brand. Unul dintre ultimele terminale lansate este vivo V5 și iese în evidență prin camera frontală…, de 20 Megapixeli.

Specificații vivo V5;

  • display IPS de 5.5 inch cu rezoluție 1280×720 pixeli, protejat cu sticlă 2.5D Corning Gorilla Glass;
  • procesor octa-core pe 64-bit, 4 GB RAM, 32 GB spațiu de stocare și slot pentru cardurile microSD de până la 128 GB;
  • Funtouch OS 2.6 bazat pe Android 6.0 Marshmallow;
  • dual-sim, 4G, Wi-Fi, bluetooth, microUSB, jack de 3.5 mm, A-GPS;
  • 13 Megapixeli și cameră frontală de 20 Megapixeli;
  • baterie de 3000 mAh, 154 gr. și 7.55 mm grosime.

Pe site-ul producătorului nu am găsit detalii legate de procesor. Cred că este vorba de un procesor MediaTek, mai multe detalii la debutul comercial. Are o carcasă metalică, iar variantele de culoare: gri și auriu. Integrează și chipsetul AK4346 pentru audio la calitate Hi-Fi.

Camera frontală de 20 Megapixeli folosește senzor Sony IMX376 1/2.78 cu f/2.0, LED flash frontal. Camera principală spre comparație afișează 13 Megapixeli cu detecție de fază. În China se pare că autoportretele sunt cele mai importante la capitolul fotografie.

Preț în China – aprox. 245 euro, disponibil din 26 noiembrie.

Sursa: Vivo.co

Categorii: telefoane-mobile
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.