boring!!!

 

Nimic – asta este un lucru extraordinar. Ce inseamna asta?

Sa ajungi sa scrii sau sa povestesti despre un subiect care, la prima vedere, nu te intereseaza si il abordezi doar in momentul respectiv. Asta este cam greu de facut. In ultimul timp resimt si eu, ca de altfel multe persoane cu blog, o lipsa a subiectelor pe care sa le abordez.

Pur si simplu nu fac ceva care sa intereseze. La servicu, deocamdata, apele sunt limpezi. Suntem o cancelarie mica si, relativ, unita cu persoane care, in general, isi fac treaba si incearca a educa mica comunitate de elevi pe care o avem in subordine( aproximativ 120 de elevi la clasele V – VIII). Norocul nostru este ca avem elevi cu bun simt, respectuosi si respectabili. Pe la televizor vad tot felul de incidente de care noi nu avem parte. Acum nu spun ca sunt extrem de cuminti ci doar ca se incadreaza in niste tipare largi dar decente.

In familia mea nu este nici un conflict latent care sa terorizeze si care sa necesite a fi povestit. Poate si pentru ca suntem doar 2 persoane si copilul, ce lipseste, ar aduce o dinamica aparte relatiei de cuplu.

Alte lucruri nu prea ma mai atrag a le povesti. De acum incolo voi lucra la celalalt proiect al meu ce resimte nevoia de a investi mai mult timp in el si anume Istoria-Geografia.

Pe de alta parte lansez un apel si o incercare pentru orice elev din Scoala nr. 1 Lunguletu. Daca vreti mai multe detalii accesati e-Scoalanr1Lunguletu.

Sursa imagine:Body Building.com

Categorii: arhiva
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.