Termene și condiții

Gadget.ro este un site de tehnologie. Articolele sunt redactate de către Echipă;

Subiectele abordate sunt din domenii ce au tangență cu tehnologia (lansarea de telefoane mobile și recenzii dedicate, testarea de automobile, lansarea de produse, detalii legate de oferte operatorilor de telefonie mobilă, rețelistică etc). Testăm produse precum telefoane mobile, tablete, laptopuri, routere wireless, televizoare, iar impresiile formate le grupăm în articole de pe site.

Site-ul Gadget.ro este accesat în mod gratuit. De-a lungul timpului s-a format o comunitate, vizibilă în secțiunea de comentarii. Nu prea sunt articole postate fără comentarii și feedback din partea celor ce ne citesc.

Oricine este binevenit să comenteze. Totuși, sunt reguli de bun simț ce trebuiesc a fi respectate. Fără atacuri la persoană, fără mișto-uri de 2 bani, fără răutăți gratuite, fără comentarii rasiste sau înjurături etc. Cred că puteam avea un dialog strict pe bază de argumente.

Ne rezervăm dreptul de a șterge sau cenzura orice comentariu ce nu respectă regulile amintite mai sus. Fotografiile folosite pe site sunt realizate de către noi sau sunt preluate din surse ce sunt clar definite pe site. De cele mai multe ori folosim imagini furnizate de către producător, când este vorba de lansarea unui smartphone nou, spre exemplu.

Utilizarea fotografiilor noastre pe un alt site este interzisă dacă nu ni s-a cerut acordul în prealabil.

Mai multe detalii legate de Politica de confidențialitate și Politica de cookies .
Ultimul update: Mai 2018.