Diverse

Aţi pregătit berile ? Dar seminţele ? Azi (14 iunie 2024) începe EURO 2024, cel mai aşteptat eveniment al anului în materie de fotbal în Europa. Festivitatea de deschidere va fi transmisă în direct de Pro TV începând cu ora 21:30, iar primul meci oficial va fi 🇩🇪 Germania (ţara gazdă) 🇩🇪🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿 Scoţia 🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿, începând cu ora 22:00 (tot pe Pro TV).

România face parte din grupa E şi va juca cele trei meciuri astfel:

  • Luni, 17 iunie, ora 16:00: 🇷🇴 România 🇷🇴🇺🇦 Ucraina 🇺🇦;
  • Sâmbătă, 22 iunie, ora 22:00: 🇧🇪 Belgia 🇧🇪🇷🇴 România 🇷🇴;
  • Miercuri, 26 iunie, ora 19:00: 🇸🇰 Slovacia 🇸🇰🇷🇴 România 🇷🇴.

Acum că am evidenţiat ceva ce foarte probabil ştiaţi deja, haideţi să vedem şi care este surpriza tehnică de care vor avea parte spectatorii din tribune şi telespectatorii de acasă la toate meciurile de la acest campionat european.

Conform lui Roberto Rosetti, șeful Comisiei pentru arbitri a UEFA, toate deciziile de arbitraj luate cu ajutorul asistenței video, vor fi explicate în timp real atât spectatorilor de pe stadion, cât și telespectatorilor din faţa televizoarelor.

Practic orice intervenţie a sistemul VAR (video arbitraj) va fi detaliată tuturor astfel încât decizia finală luată de brigada de arbitrii să fie înţeleasă. Şi nu vorbim doar de imagini video şi capturi de ecran, ci şi de explicaţia tehnică ce a stat la baza hotărârii respective.

La final nu îmi rămâne să spun decât: 🇷🇴 HAI ROMÂNIA ! 🇷🇴

Via: news.ro