sursa

Vă puteţi înscrie, aici, spre a testa versiunea beta a celui mai mare magazin online din România. Nu cred să fie vreunul dintre voi care să nu fi cumpărat ceva via eMAG. Spre exemplu domină la nivel naţional piaţa de laptopuri.
Fac pasul spre zona de mobile fiind şi un trend. Sunt din ce în ce mai multe telefoane cu sistem de operare şi în România – spre exemplu uitaţi-vă câte telefoane cu Android sunt sub pragul a 1.000 de lei. Ei fac un pas care cu siguranţă va fi urmat şi de concurenţă. Va fi interesant să testez versiunea “mobile” a eMAG. Apropo, au făcut un redesign al siteului web pe la sfârşitul lui noiembrie 2010 şi ştiu că feedbackul a fost pozitiv.
Pentru a îmbunătăţi experienţa oferită s-au gândit să ofere un iPhone 4 celui care oferă cele mai bune sfaturi referitoare la versiunea de mobil. Detalii.
eMag pentru mobil

Categorii: arhiva
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.