├Äncepem ziua cu o selec╚Ťie de ╚Ötiri din domeniul tech. Sunt informa╚Ťii legate de Xiaomi, Samsung, Apple, Huawei etc.

  1. Review pentru Huawei Mate Xs 2;
  2. Nokia a reușit prima agregare de spectru pe 4 benzi în 5G din Europa cu operatorul BT (2.1 GHz, 2.6 GHz, 3.4 GHz și 3.6 GHz);
  3. Xiaomi lansează o sumă de produse pe 11 august: MIX Fold 2, Pad 5 Pro de 12.4 inci, Buds 4 Pro etc. Mi se pare a fi mai degrabă un fel de răspuns la Fold și Flip de la Samsung ce debutează în curând;
  4. Bursa zvonurilor: Specifica╚Ťiile complete pentru Samsung Galaxy Z Fold4;
  5. Bursa zvonurilor: Specifica╚Ťiile complete pentru Samsung Galaxy Z Flip4;
  6. Jocurile de pe Netflix nu genereaz─â interes. Ce surpriz─â! Bine├«n╚Ťeles, sunt sarcastic. Oare cine se g├óndea c─â vei intra pe Netflix pentru jocule╚Ťe ce le g─âse╚Öti ├«n Play Store?
  7. Google aduce Sonos ├«n instan╚Ť─â pentru ├«nc─âlcarea de patente. Aici este care pe care, din nou. ├Än urm─â cu ceva timp, Google a pierdut cu Sonos ╚Öi a trebuit s─â scoat─â func╚Ťii din aplica╚Ťia Home.
  8. Bursa zvonurilor: Samsung pregătește lansarea unei tablete pliabile alături de seria Tab S9;
  9. Procentul bateriei a fost readus în iOS (iOS 16 beta).

Bonus: Primele impresii pentru Ford Ranger Raptor ce ar trebui s─â-l vedem la un moment dat ╚Öi ├«n ╚Ťara noastr─â.┬á

Categorii: stiri-tech

Despre autor

Emil Dragot─â

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobil─â, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizeaz─â Vivo X80 Pro, Canon 70D pentru fotografiile f─âcute la recenziile de pe site ╚Öi notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. ├Äi plac discu╚Ťiile civilizate bazate pe argumente.