Cosmote

Joci Şi Pierzi Ca Să Ai Noroc În Dragoste este o nouă campane lansată de Cosmote care are ca scop promovarea extraopţiunii pentru Cartela COSMOTE cu 120 MB trafic pe mobil, 120 de minute naţionale, 3600 minute sau SMS-uri în COSMOTE şi 3600 de minute în Romtelecom, totul pentru 6 EURO credit.

În această campanie nu câştigi practic nimic. Pornind de la ideea că cei care au ghinion în cadrul diferitelor jocuri vor avea noroc în dragoste, campania atrage publicul printr-o abordare plină de umor. Intră pe site-ul www.jocisipierzi.ro şi vei avea dragoste la infinit. Ai să fii 100% pierzător, indiferent de probă, indiferent de categorie: jocuri logice, jocuri lipsite de logică şi jocuri de societate. Rezultatele sunt garantate şi se bazează pe infailibilul raționament conform căruia “dacă nu ai noroc la jocuri, o să ai noroc în dragoste”.

VIA connect.ro

Categorii: cosmote

Despre autor

Cosmin Muşat

Redactor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri de aplicaţii, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează LG G2 şi tableta LG G Pad 8.3.