Arhiva

Ubisoft a confirmat oficial faptul că Assassin’s Creed III va fi lansat la nivel mondial pe data de 31 octombrie 2012 şi va fi disponibil pentru PC, Xbox 360 şi PlayStation 3.

Assassin’s Creed III se doreşte a fi cel mai bun joc al anului 2012, iar la câte oferă putem spune că are toate şansele. Jocul va utiliza un nou sistem de combat, axat mai mult pe ofensivă şi viteză de mişcare, va avea implementat un nou sistem de notorietate, mult mai permisiv şi se va pune accent mai mult pe explorare, existând opţiunea de fast travel dintr-o locaţie în alta.

Acţiunea jocului va avea loc în timpul Războiului de Independenţă care a dus la apariţia Statelor Unite ale Americii (1753-1783), iar pentru dialogurile utilizate în joc s-au folosit actori de origine amerindiană pentru a spori autenticitatea jocului.

De asemenea, Ubisoft a lansat şi primul trailer al acestui joc, un trailer la fel de spectaculos pe cât se spune că va fi şi jocul.

Sursa: go4games.ro

Categorii: arhiva
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.