O să încerc în fiecare duminică dimineață să vin cu o selecție de 10 gadgets cu preț de până în 100 lei. Sper ca să repurteze succesul înregistrat de seria 5 Gadgets.

1️⃣🗜️. Acumulator extern ASUS ZenPower de 10000 mAh cu PD și USB Type-C; 👈🖱️

Este o baterie compactă de 10000 mAh pe USB Type-C. Cântărește 196 gr. și are dimensiunile unui card bancar. Are și o tehnologie denumită pass-through ce permite încărcarea bateriei și a unui smartphone în acelați timp. ASUS a implementat mai multe tehnologii spre a asigura o încărcre cât mai sigură, monitorizare a temperaturilor atinse pe tensiunile de intrare și ieșire, protecție JEITA ce reglează curentul de încărcare în funcție de mediul ambiental.

2️⃣🗜️ Rucsac de laptop Dell de 17 inci;👈🖱️

Este un rucsac ieftin și încăpător ce a fost realizat dintr-un material rezistent la contactul cu apa. Are buzunare pentru mouse și spațiul de stocare extern, acces rapid la sticla de apă și umbrelă.

3️⃣🗜️. Mouse optic ASUS;👈🖱️

L-am mai recomandat de-a lungul timpului în secțiunea 5 Gadgets cu preț de până în 50  lei. Este un mouse ergonomic și recenzii bune – notă de 4.51 din 849 review-uri. Are și un design plăcut, ce amintește puțin de Logitech MX Master ce costă de 10 ori mai mult,.

4️⃣🗜️. Pix cu stylus și laser;👈🖱️

Este livrat prin Genius. Mi se pare util dacă ești în căutarea unui pix pe care la nevoie să-l folosești pe post de stylus, laser sau lanternă. Are 4 funcții în 1.

5️⃣🗜️. Suport TV de perete A+ de până la 43 inci;👈🖱️

Am de montat un monitor curbat de 38 inci și am comandat un suport TV A+ precum cel din linkul de mai sus. Urmează să-l prind în perete  cât de curând. L-am ales pentru că suportă până la 43 inci, pentru că am și alte suporturi A+ și s-au descurcat excelent, dar și pentru nota bună de 4.73 din peste 1000 evaluări.

6️⃣🗜️. Kit wireless cu tastatură și mouse retro;👈🖱️

Nu are un preț prea mare, iar experiența de utilizare nu are cum să fie fără compromis. Este o tastatură cu taste rotunde, cu dimensiuni ceva mai mari față de așteptările generate de imaginile de presă, iar feedback-ul general este pozitiv.

7️⃣🗜️. Încărcător auto de 36W; 👈🖱️

Tellur este un brand românesc ce caută să se extindă în SUA din 2022 și au în plan ca vânzările de acolo să le depășească pe cele înregistrate în Europa. Am văzut la lucru mai multe dispozitive de la ei și mi se pare că sunt corecte ca raport preț / specificații / experiență de utilizare, un fel de Hama pornit din 🇷🇴.

Este compatibil cu tehnologia QC 3.0 și alimentează până la 36W combinat pe cele două porturi.

8️⃣🗜️. Transmițător și receptor bluetooth 5.0;👈🖱️

Are o sumedenie de aplicații. Caut un dispozitiv de genul pentru un smart TV Samsung de generație mai veche ce nu are bluetooth, vreau ca sunetul să fie redat pe o boxă Huawei Sound. Integrează două moduri de lucru (RX – transmite sunetul wireless de la surse audio bluetooth la căști sau difuzoare non-bluetooth  și TX – transmite fără fir audio de la surse audio non-bluetooth către căști bluetooth). Îl poți folosi pe post de adaptor FM în mașină, include și un slot pentru carduri, microfon încorporat. Are o baterie ce-i oferă autonomie de până la 8 ore.

9️⃣🗜️. Umidificator de aer pentru birou;👈🖱️

Este un gadget multifuncțional: umidificator, mini ventilator și lampă de birou. Și aici sunt multe recenzii pozitive. A fost conceput spre a fi folosit la birou.

1️⃣0️⃣🗜️. Set 6 becuri LED Star-Light;👈🖱️

Au puterea de 12W (75W), preț mic pentru setup-ul de 6 bucăți și recenzii bune.