Am descoperit 10 produse cu preț de până în 100 lei ce cred că merită atenția voastră. Veți descoperi de la o bandă LED cu recenzii foarte bune și până la un prelungitor pentru exterior cu certificare IP44.

1. Ascuțitoare de birou cu design retro 👈🖱️

🔺Până și aici s-a strâns feedback din partea clienților: 4.78 / 5 de la 50 de review-uri

Îmi place designul retro și mi se pare că se potrivește nu doar pe biroul juniorului, deși dacă stau să mă gândesc nu am mai folosit un creion de prin…, facultate. Am văzut că în oferta eMAG sunt și ascuțitoare profesionale.

2. Bandă LED ZAFIT de 10.1 metri și cu control prin smartphone 👈🖱️

🔺A strâns nota 4.49 / 5 din…, 310 review-uri

Cred că este una dintre cele mai cumpărate benzi LED, iar feedback-ul îl consider excelent raportat la prețul plătit. Pur și simplu, în sub 100 lei mai că nu găsești ceva care să-și facă treaba mai bine.

3. Cablu Baseus pe USB Type-C la ambele capete și suportă încărcare la 60W 👈🖱️

🔺Rating de 4.91 din maxim 5⭐ adunat din 45 de evaluări

Este un cablu de 1 metru cu fir textil și un mic velcro pentru o prindere cât mai ergonomică. Suportă încărcare de până la 60W, iar transferul de date se face la maxim 480 MB/s.

4. LEGO Tehnic cu avion de curse din 154 de piese 👈🖱️

🔺4.92 din 61 de review-uri

La 32.99 lei mi se pare o jucărie excelentă pentru un junior. Au dezvoltat o aplicație LEGO Building Instructions, iar poziționarea pieselor este facilitată de acest ghid interactiv. Elicea se învârte când avionul este împins.

5. Mouse wireless Trust 👈🖱️

🔺Mouse cu conectivitate wireless pe 2.4 GHz, dar și bluetooth

Îl găsiți în mai multe variante de culoare: negru, roz și albastru. Are nota 4.46 din 50 de review-uri, iar unul dintre punctele PRO este dat de încărcare pe USB Type-C. Eu folosec un mouse HP în deplasare cu două baterii reîncărcabile AA. O să cumpăr modelul de mai sus să scap de o grijă. Da. Modelul de mai sus zici că este o clonă de Logitech Pebble M350, dar nu are incovenientul mai sus menționat și costă la mai bine de jumătate.

6. Pompă cu aer comprimat pentru desfundat chiuvete, cadă, duș etc  👈🖱️

🔺Feedback-ul incipient este de-a dreptul excelent: 4.94 din 16 review-uri

Nu știam că a fost inventat așa ceva și din câte citesc văd că-și face treaba cu prisosință. S-ar putea să am nevoie de așa ceva, soluțiile clasice au dat fail pentru moment.

7. Prelungitor pentru exterior cu certificare IP44 👈🖱️

🔺Pentru cei ce vor să fie prevăzători în folosirea unui prelungitor adecvat la exterior

Are 6 prize, capace de protecție și protecție la umiditate. Este realizat din plastic și neopren, iar lungimea cablului este de 2 metri.

8. Rack extern pentru HDD / SSD 👈🖱️

🔺Dacă aveți un HDD de 2.5″ sau SSD pe SATA, rack-ul de mai sus îl face funcțional din nou

Este pe USB 3.2 Gen1, iar rack-ul a fost proiectat fără a avea nevoie de prindere cu șuruburi etc. Poți să înlocuiești HDD-ul sau SSD-ul mai rapid.

9. Radio portabil Panasonic 👈🖱️

🔺Este vândut direct de către eMAG și nu de către vreun reseller

Are nota 4.56 din 9 review-uri. Este un radio portabil AM / FM ce funcționează cu 2 baterii AA. Ar putea fi util pentru un bunic ce vrea să asculte știrile când este prind grădină.

10. Redresor auto Foton 👈🖱️

🔺Este ieftin și are sute de evaluări pozitive

Are funcție de regenerare / desulfatare. A adunat nota 4.73 din…, 356 de review-uri. Producătorul spune că poate fi folosit și de către persoane cu mai puține cunoștințe tehnice.

Acest articol conține linkuri de afiliere, iar comenzile plasate ne pot aduce un comision de 1% din valoarea fără TVA a produsului comandat. Prețurile erau sub 100 lei la momentul în care articolul a fost publicat. 

Categorii: gadget

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.