În lista de astăzi veți descoperi o sumedenie de gadgets din arii diverse, de la aparate de masaj și până la boxe portabile cu panou solar integrat.

1. Căști gaming Havit GAMENOTE cu iluminare RGB; 👈🖱️

Sunt ieftine și cu recenzii pozitive – 4.44 din 155 evaluări. Au microfon integrat ajustabil, conexiune pe jack de 3.5 mm și iluminare RGB. Cablul are o lungime considerabilă – 2.2 metri. Ca să funcționeze iluminarea RGB, trebuiesc conectate și pe USB.

2. Aparat multifuncțional pentru flotări; 👈🖱️

Are bază antiderapantă și în funcție de poziționarea mânerului poți să activezi grupe diferite de mușchi. Suportă persoane cu greutatea de până la 150 kg și este un produs pliabil, nu ocupă mult spațiu în locuință.

3. Mouse Logitech G102 Lightsync; 👈🖱️

Are iluminare RGB, 6 butoane și se conectează pe USB. Are o rată de refresh de până la 8000 dpi. Iese în evidență prin recenziile de-a dreptul excelente – 4.75 din…, 589 review-uri.

4. Boxe PC 2.0 Trust Arys; 👈🖱️

Sunt boxe ieftine pentru PC ce dispun de 2 x 3W RMAS, buton mare ce permite controlul volumului și iluminare RGB. Evaluările primite sunt pozitive. Mi se par bune pentru cei ce au spre exemplu un laptop cu difuzoare modeste sau cei ce caută un sunet ok pentru desktop PC, fără a ieși neapărat în evidență, dar mai ales la un preț atractiv.

5. Aparat pentru detartrarea și curățarea dinților; 👈🖱️

L-am descoperit în mod accidental. Nu mă așteptam să fie un gadget de genul și la sub 100 lei, dar mai ales cu atât de multe evaluări – 4.64 din peste 500 review-uri.

6. DVD writer extern; 👈🖱️

Am fost sunat în urmă cu câteva săptămâni de către o rudă ce avea nevoie de un cd / dvd writer extern. Avea mai multe CD-uri de la școală, iar juniorul nu le putea deschide. I-am recomandat o soluție de genul și era mulțumită. Știu că suntem în 2022 și sună cumva anacronic să folosești un dvd writer, dar uite că mai sunt scenarii în care ai nevoie de așa ceva, iar 99% din notebook-urile vândute în prezent l-am trecut în desuetudine.

7. Boxă portabilă cu încărcare solară, bluetooth, lanternă și funcție radio; 👈🖱️

 

Sunt puțin sceptic aici pentru că are prea multe funcții pentru prețul afișat. Este un fel de radio portabil cu bluetooth, baterie de 1200 mAh, putere de 10W RMS, panou solar, funcție de lanternă și autonomie de 5 – 6 ore + încărcare pe USB.

Sunt curios cum funcționează încărcarea solară. Pare a fi un gadget de luat în excursii pe munte sau…, la munca câmpului.

8. Corector de postură Gemevo; 👈🖱️

Nu este un gadget în adevăratul înțeles al termenului, dar mulți dintre noi stăm la PC și avem tendința în a avea o postură incorectă. Acum nu știu cât ajută corectorul de mai sus, notele sunt pozitive și asta din peste 230 de evaluări. Nu am idee cât de recomandat este pentru un bărbat, dar dacă constituția nu este una masivă cred că ajută.

9. Aparat de masaj cervical; 👈🖱️

Dacă nu aveți pe cineva apropiat care să se ocupe de această sarcină din când în când puteți apela la un gadget precum cel din linkul de mai sus. A fost conceput pentru masaj, terapie, fizioterapie, electrostimulare etc. Are 6 programe, 9 trepte de viteză și 1 zonă de masaj.

10. Consolă de jocuri Zola; 👈🖱️

Este mai degrabă o jucărie și mai puțin o consolă de jocuri. A fost gândită pentru cei nostalgici sau pentru cei ce caută să arate tinerilor de unde au început jocurile digitale și unde s-a ajuns.

Are 256 jocuri instalate, afișaj color etc.