Am făcut o listă cu 10 gadgets interesante ce au preț sub pragul a 100 lei. Printre ele veți găsi un card microSD SanDisk de 256 GB.

1. Acumulator extern de 20.000 mAh 👈🖱️

🔺Una dintre cele mai ieftine baterii externe cu capacitate de 20.000 mAh

A și primit câteva recenzii, dar sunt prea puține spre a fi cu adevărat concludente. Am testat produse Energizer de-a lungul timpului și mi s-au părut a fi de bună calitate, un fel de rival pentru A+.

Are ieșire USB și USB Type-C, dar și microUSB pentru alimentare. Încarcă la 18W și cântărește…, 430 de gr.

2. Aparat de călcat vertical Heinner 👈🖱️

🔺Nota 4.8 din 10 review-uri și preț de până în 100 lei, nu-i rău deloc

Aparatele de călcat verticale sunt concepute pentru momentul în care ești în mare grabă și vrei să ai tricoul sau cămășa cât de cât în regulă la nivel de cute etc. Modelul de mai sus are putere de 1500W, putere ceramică, rezervor de apă de 140 ml și un feedback incipient bun.

3. Breloc chei Formula 1 👈🖱️

🔺Pentru cei cu adevărat pasionați de Marele Circ

O să vedeți că sunt mai multe variații și mă refer că brelocul poate fi în diferite forme, nu doar în cel legat de Formula 1 ce mi-a atras mie atenția.

La comenzi de peste 30 lei are livrare gratuită la easybox. Se află sub acest prag și comanda trebuie să conțină și alte produse.

4. Cablu USB Type-C – HDMI (4K 60Hz) 👈🖱️

🔺Pentru cei ce au ultraportabile cu USB Type-C și lipsă HDMI

Își face treaba, iar dovadă în acest sens aș spune că este nota primită – 4.67 din 51 de review-uri. Este perfect pentru laptopurile cu Thunderbolt 3 / 4.

5. Cameră auto 70Mai de interior  👈🖱️

🔺Pentru cei ce doresc să înregistreze în interiorul vehiculului

Cred că prin afară am văzut clipuri trase la interior de către cei ce fac curse Uber. Erau întâmplări amuzante sau nu chiar fericite, unde camerele de interior s-au dovedit de folos. Acum nu știu cât de legal este, iar camera o văd utilă și spre a filma în partea spate a mașinii, până la urmă.

6. Card microSD SanDisk de 256 GB 👈🖱️

🔺În pachet se află și adaptorul SD

Îl găsiți în mai multe configurații ca spațiu de stocare: 64 GB, 128 GB, 256 GB, 512 GB și 1 TB. Vitezele atinse ajung până la 150MB/s.

7.  Căști wireless Redmi Buds 3 👈🖱️

🔺Feedback-ul nu este spectaculos, dar discutăm despre căști wireless cu preț de 79 lei…

Sunt printre cele mai ieftine căști wireless din oferta unei companii cu ceva istoric în domeniu. Redmi este brandul low-cost al Xiaomi.

8. Încălzitor de cană cu alimentare pe USB 👈🖱️

🔺Designul este punctul său forte

Am mai văzut și alte produse de genul, dar niciunul care să arate așa bine. Ai și opțiune de a selecta temperatura: 35°C, 45°C, 55°C, 65°C și 75°C. Are și timer: 2 ore, 5 ore și 8 ore.

9. Încărcător Samsung de 25W pe USB Type-C 👈🖱️

🔺Probabil, cel mai cumpărat încărcător din Ro

Samsung nu mai pune încărcătorul alături de smartphone-urile sale din categoria mid și premium, iar dacă nu aveți unul la îndemână îl puteți cumpără fără cablu la 59.99 lei sau și cu cablu la 79.99 lei (cablul se află de obicei în pachet).

10. Radio cu ceas Philips 👈🖱️

🔺Întâlnit de cele mai multe ori prin…, bucătărie

La 59.99 lei cred că nici nu există alternativă mai bună.

Acest articol conține linkuri de afiliere, iar comenzile plasate ne pot aduce un comision de 1% din valoarea fără TVA a produsului comandat. Prețurile erau sub 100 lei la momentul în care articolul a fost publicat.