În rândurile următoare descoperiți 10 produse interesante ce au preț sub pragul a 300 lei. În listă veți găsi de la un SSD de 1 TB și până la un proiector LED cu panou solar inclus.

1. Boxe Edifier de 42W RMS 👈🖱️

Boxe de-a dreptul excelente pentru prețul afișat

Edifier are un renume excelent în piața de boxe pentru PC și nu numai. Este suficient să parcurgeți recenziile strâns de produsele lor. Modelul de mai sus este un sistem de boxe de tip 2.0 cu 42W RMS ce a fost special dezvoltat pentru conexiunea la un PC sau laptop.

2. Casetofon Philips 👈🖱️

Microsistem cu CD

Am văzut că are un nume fancy: microsistem audio Philips etc. Când îl văd, îl asemăn în mod instantaneu cu un casetofon. Știu că nu primește casete, nici nu știu dacă ar mai avea cineva pe acasă, dar poți să asculți CD-urile favorite la el și are funcție de radio FM stereo.

3. Căști wireless Huawei FreeBuds SE 👈🖱️

Printre cele mai ieftine căști wireless din portofoliul Huawei

Îmi place și culoarea, majoritatea căștilor wireless ieftine sosesc în variantă pe alb sau negru. Huawei a venit cu un fel de albastru la FreeBuds SE. Sincer, din imaginea de mai sus aș spune că avem un albastru ce bate în verde. Mă rog, asta contează mai puțin. Arată într-un mare fel și costă puțin peste 200 lei.

4. Ceas smart Haylou RS3 👈🖱️

Ceas cu funcții smart la preț atractiv

Trebuie să țineți cont că display-ul său are margini ceva mai generoase față de ceea ce se vede în imaginile de presă. În rest, veți descoperi un produs de tip best-buy dacă ne raportăm la costul afișat.

5. Harta interactivă a lumii cu animale 👈🖱️

Jucărie pentru junior

Are un difuzor integrat în partea de sus și review-urile sunt de-a dreptul excelente – 4.63 din 446 de evaluări. Este clar că avem de-a face cu o jucărie ce-și face treaba și îl ține activ pe cel mic pentru o perioadă de timp.

6. Ceas Xiaomi ce afișează temperatura și umiditatea 👈🖱️

Monitorizează temperatura și umiditatea din locuință

Este o variantă mai evoluată a senzorilor de 30 – 40 lei pe care Xiaomi îi comercializează. Folosește un senzor elvețian Sensirion pentru funcția de ceas, iar datele înregistrate pot fi înrolate în aplicația Mi Home. Funcționează cu 2 baterii CR2032, iar ecranul este de tip e-ink.

7. Periuță de dinți electrică Oral-B Pro 3 Cross Action 👈🖱️

Periuțele Oral-B sunt printre cele mai cumpărate din țara noastră

Nu este un model ieftin, dar nici unul scump. Evaluările inițiale sunt pozitive. Are 3 programe, în pachet se află doar un capăt de periere și curăță 3D și are un senzor de presiune 360 grade. Timer-ul integrat este de 2 minute.

8. Priză smart TP-Link P100 cu monitorizare a consumului de energie 👈🖱️

Unul dintre punctele PRO este dat de monitorizarea consumului de energie

Folosesc un model mai ieftin ce nu are funcția de monitorizare. Nu am avut niciodată o problemă cu priza, să nu-și facă conexiunea la rețea etc. A funcționat impecabil de fiecare dată. Mi se pare utilă funcția de monitorizare pentru că așa poți afla cât îți consumă un anumit produs din locuință etc.

9. Proiector LED solar Superfire cu panou solar, senzor lumină, telecomandă și putere de 41W 👈🖱️

Pentru zonele în care nu ai opțiunea unui cablu la îndemână

Trebuie ținut cont și de faptul că este vândut direct de către eMAG și nu de către cine știe ce seller din marketplace. Are certificare IP65, telecomandă, senzor pentru mișcare, putere de 41W etc.

10. SSD Kingston de 1 TB pe PCIe 4.0 👈🖱️

Prețul mi se pare bun pentru un SSD de 1 TB

Vitezele atinse ajung până la 3500 MB/s, este compatibil cu PCIe 4.0 și dezvoltat pe NVMe M.2.

Acest articol conține linkuri de afiliere, iar comenzile plasate ne pot aduce un comision de 1% din valoarea fără TVA a produsului comandat. Prețurile exprimate sunt valide în momentul în care articolul a fost scris.