Am făcut o selecție cu 10 gadgets din catalogul LIDL ce urmează a fi valid în săptămâna viitoare.

Întregul catalog îl puteți consulta aici. 👈🖱️

1. Aparat de gravat;

Este prima dată când descopăr un astfel de produs în oferta LIDL. Mi se pare interesant pentru cei ce sunt capabili să deseneze ceva frumos. Nu costă prea mult, garanția este de 3 ani și dacă înregistrați bonul în aplicația LIDL scăpați de grija sa în eventualitatea activării garanției.

2. Aparat de ras rotativ, cu acumulator;

Are baterie reîncărcabilă de 700 mAh, certificare IPX6 legat de contactul cu picăturile de apă. Sunt incluse mai multe accesorii în pachet, cablul are lungimea de 1.8 metri. Am văzut că acest produs apare și dispare în mod constant din oferta LIDL. Prețul este ceva mai bun față de ce primești de la branduri cu renume în domeniu.

3. Aparat de tuns păru și barba, cu acumulator;

Dacă vreți un aparat de tip 2-in-1 pentru păr și barbă, LIDL are un produs în gama Silvercrest Personal Care. Are baterie de 500 mAh reîncărcabilă, accesorii incluse precum 2 piepteni variabili, foarfeci, piepătăn, geantă, pensulă de curățare, ulei pentru pieptăn + încărcător pentru acumulator.

4. Cântar digital;

Este un pic cam scump, până în 2021 erau promoții cu cântare digitale smart cu puțin mai sus față de cât costă cântarul digital de la LIDL. Observ că este capabil să cântărească până la 180 de kg, majoritatea din câte știu se opresc pe la 150 kg.

5. Ceas cu termometru;

Îmi amintesc că în urmă cu niște ani foloseam un cântar cu termometru și higrometru. Nu mai știu exact dacă era de la LIDL sau din altă parte. Observați că vine în mai multe forme, clasic sau digital. Este inclusă bateria ce-l face să funcționeze.

6. Mașină de înșurubat și găurit;

Mai toate specificațiile sale sunt prinse în captura de ecran. Are dublu rol: înșurubat și găurit. Acum să nu vă așteptați să aibă cine știe ce putere, mi se pare mai degrabă a fi ceva lite, de uz casnic. Nu este un produs conceput pentru utilizarea în construcții, în regim intensiv etc.

7. Plafonieră LED;

Are 18W și înțeleg că oferă lumină caldă și lumină rece. Prețul este puțin mai mare față de ce primești în alte shop-uri. Era best-buy dacă în suma asta includea și ceva specificații smart.

8. Trimmer pentru părul din nas și urechi;

Trebuie să spun că am cumpărat unul și își face treaba, mai ales la prețul la care a fost poziționat. Bateria este inclusă, are și o perie de curățare în pachet + certificare IPX4 pe partea de contactul cu picăturile de apă.

9. Umidificator șu difuzor de arome; 

Cred că o să cumpăr și eu o jucărie de genul. Se apropie iarna, sezonul în care un umidificator se face util. La dispozitivul vândut de LIDL sunt curios ce arome aduc și cum se descurcă într-o încăpere de dimensiunea unui birou.

10. Veioză;

Are putere de 5W, cablu de 1.6 metri și după cum vedeți în imagine, poți regla abajurul în înălțime.

Categorii: gadget

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.