Avem un catalog nou cu multe produse ce pot fi catalogate gadgets, cel puțin tangențial. Sper să descoperiți o listă utilă.

Întregul catalog îl descoperiți aici. 👈🖱️

TOP 5: Oferte eMAG din 2.10.22; 👈🖱️

1. Aparat de ras 3 – in – 1 de la Braun;

Nu este deloc ieftin față de alte produse similare listate de către LIDL în cataloagele sale. Vine de la un brand cu renume, sunt incluse 7 accesorii de styling, iar autonomia este de 100 minute. Timpul de încărcare de la 0 – 100% este de 60 minute.

2. Dezumidificator;

Sunt locuințe în care un dezumidificator este de mare ajutor. Așa sunt preîntâmpinate situațiile în care condensul apare pe pereți, iar de aici dezvoltarea ciupercilor microscopice ce duc la apariția mucegaiului. Dezumidificatorul Silvercrest de la LIDL este capabil să strângă 10 litri în 24 de ore și are inclus un furtun pentru drenaj.

3. Mașină de copt pâine;

Nu aș spune că este un gadget, dar mi se pare a fi cu adevărat util în bucătărie. Are 16 programe, trei trepte de rumenire, rulare automată a programelor (amestecare, frământare, dospire și coacere). Apropo, pâinea făcută de bunica mea este cea mai bună pe care am mâncat-o vreodată, mai ales când era scoasă din cuptor. Nu avea un aparat precum cel de mai sus, mâinile sale jucau rolul ăsta + experiența acumulată în ani și ani.

4. Linguriță cu cântar digital;

Este ieftină, are scară pentru 15, 30 și 45 ml + funcția de cântar. Mi se pare recomandată pentru cei ce vor să respecte rețeta în detaliu, fără a risca cu anumite ingrediente.

5. Mixer vertical de tip 3-in-1;

Are 3 funcții: amestecat, pasat și mărunțit. Lamele sunt fabricate din inox, putere de 600W și lungime a cablului de 1.5 metri.

6. Multimetru digital cu autoscalare; 

Este util pentru cei interesați să măsoare intensitatea curentului, tensiunea, testarea de diode. Are garanție de 3 ani.

7. Periuță de dinți electrică cu acumulator; 

Au adus un timer de 2 minute, tehnologie de curățare patentată de către Oral-B. Din imagine înțeleg că este inclus și un cap suplimentar în pachet. Cred că Oral-B domină piața de periuțe de dinți electrice low-cost.

8. Redresor auto cu display;

Nu sunt prea multe de spus despre acest produs. Nu mi se pare scump, dar te ajută când ai mai mare nevoie. Mi s-a întâmplat o singură dată la Chevrolet Cruze să am nevoie de un redresor, dar am mers pe varianta clasică. Am avut norocul de a fi aproape de un amic ce avea cablu și toate cele. De atunci mi-am cumpărat și eu cabluri. Cred că soluția de mai sus este ce trebuie. Culmea este că la revizia de la Mazda CX-5 mi-au spus că încărcarea bateriei este la 50% și îmi recomandau drumuri mai lungi, deși drumurile făcute în ultima perioadă sunt de zeci de km…. Ar fi ceva să rămân fără baterie, mai ales că frâna de mână este electrică.

9. Termometru digital cu infraroșu;

Folosește tehnologia laser pentru afișarea corectă a temperaturilor de pe suprafața măsurată. Măsoară de la – 50 grade Celsius și până la + 380 grade Celsius.

10. Umidificator și difuzor de arome cu lumină ambientală;

Cred că o să cumpăr și eu o jucărie de genul și revin cu impresiile formate.

Bonus: Aspirator de mână umed și uscat, reflector LED cu senzor de mișcare și șurubelniță mică cu mai multe capete. 

Categorii: gadget

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 8 Pro, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.