Precedenta listă cu 10 gadgets de la LIDL a strâns aproape 70.000 de vizionări. În catalogul curent sunt multe produse pe care le putem considera gadget sau au legătură directă cu acest domeniu.

Catalogul complet îl puteți studia aici. 👈🖱️

1. Aparat masaj anticelulitic;

Lidl spune că este un aparat ce stimulează circulația sângelui, metabolismul și fluxul limfatic. Are garanție de 3 ani, fir lung de 1.8 metri și preț atractiv.

2. Aspirator de mână;

Este un aspirator mic, cu o capacitate de colectare a prafului destul de redusă – 100 ml. Bateria este de 2000 mAh și oferă autonomie de 15 minute.

3. Birou cu etajeră;

Da, da. Știu. Nu este un gadget și am să cer puțină clemență din partea voastră în secțiunea de comentarii. Poți să îți aduci gadgeturile pe acest birou: laptop sau desktop PC etc. Plus că încorporează și o etajeră.

4. Consolă portabilă;

Nu cred că aici mai este adusă garanția de 3 ani pe care LIDL o promovează alături de electronicele din ofertă. Este o consolă retro cu 150 de jocuri incluse ce s-ar putea să fie un cadou inspirat pentru junior și nu numai.

5. Espressor manual;

Nu sunt oferite prea multe detalii, doar că are garanție de 3 ani, putere de 1050W. Din imagine descoperim că poate face 2 cafele în mod simultan.

6. Lampă RGB pentru selfie-uri și materiale video;

Are 10 niveluri de iluminare, 114 LED-uri și 15 culori + dimensiuni compacte. Îl poți strecura în rucsac sau geantă și te ajută în a livra selfie-uri de mare angajament sau materiale video în condiții mai bune de iluminare.

7. Râșniță de cafea;

Are putere de 180W, produce suficientă cafea pentru 8 – 9 cești și are un preț destul de mic.

8. Termometru cu bluetooth;

Prin bluetooth îl poți conecta la o aplicație dedicată de iOS sau Android. Poți avea o monitorizarea clară a temperaturii pe o anumită perioadă de timp.

9. Ventilator cu funcție de pulverizare apă;

Cred că este excelent pentru utilizare pe terasă. Are trei trepte de viteză și umiditate, iar rezervorul de apă de 3 litri este detașabil, puterea sa este de 85W (un consum aproape insignifiant de energie electrică).

10. Diferite gadgets – dispozitiv solar anticârtiță, lampă LED solară, dispozitiv UV antiinsecte;

Sunt ieftine și pentru suma plătită nu riști prea mult. La casa din Găești chiar sunt probleme cu cârtițele. Nu cred că există animal mai muncitor. Într-o noapte îți organizează întreaga curte. Știu că în afară de partea estestică, rolul unei cârtițe nu-i deloc rău în curte. Se hrănește cu insecte, crește chiar și fertilitatea solului.

Categorii: gadget

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.