Google

V-ați gândit vreodată că atunci când scrieți ceva pe Google să se întâmple ceva neașteptat? Mie unul mi s-a întâmplat de multe ori și acuma am aflat, că o firmă serioasă ca și Google, are totuși astfel de ,,scăpări”.

S-au găsit 10 lucruri amuzante și în același timp ciudate implementate de cei de la Google.

Pentru început, cei care folosiți Google Instant și nu știți cum să accesați secțiunea Mă simt norocos, puteți da click acolo unde arată săgeata. Linkul va apărea doar dacă duceți cursorul deasupra.

1. Google Gravity

O să observați cum tot Google-ul se prăbușește și dacă încercați să căutați ceva, răspunsurile vor cădea din cer. Partea impresionantă e că puteți da click pe rezultatele apărute. Există două modalități de a ajunge acolo:

  • Căutați pe Google, Google Gravity și dați click pe Mă simt norocos
  • Ori dați click aici.

2. Askrew

Aceasta vă rotește Google-ul cu câteva grade spre dreapta.

  • Căutați Askrew pe Google
  • Ori click aici.

3. Chuck Norris

Dacă căutați pe Google Chuck Norris cu Mă simt norocos, ar trebui să vă apară ceva de genul imaginii de mai sus.

4. ASCII Art

Căutând ASCII Art pe Google.com, veți observa cum doodle-ul se schimbă în unul special dedicat acestui subiect.
5. Recursion

Google.com încearcă să vă fraierească un pic atunci când căutați Recursion. El încearcă să vă ducă în eroare și să credeți că ați scris greșit acest cuvând. Funcționează și în Google Translate.

6. Mentaplex

Mentaplex e unul dintre cele mai complexe search-uri dezvoltate de Google. Folosindu-ți doar mintea poți căuta pe Google aproape orice. Nu uitați, încă e în stadiul beta și s-ar putea să nu funcționeze foarte bine.

  • Puteți să-l folosiți intrând aici.

7. Pac Man

Orice om a auzit de Pac Man și cu ajutorul unui doodle creat de Google îl puteți juca oricând.

  • Vă puteți juca Pac Man aici.

8. Ninja

Am ajuns la o parte mai complicată, dar merită încercată! Intrați în Google Reader și apăsați următoarele taste: sus, sus, jos, jos, stânga, dreapta, stânga, dreapta, B, A. Ar trebui să vă apară un ninja pe ecran.

9. Nessie

Setați-vă tema cu plaja pentru iGoogle și așteptați ora 3:14 am (puteți da ceasul de la calculator înainte). Ar trebui să iasă din lac Nessie (da, creatura aia mare).

10. Flight simulator

Am ajuns și la Google Earth. Eu unul nu am reușit să fac acest lucru, dar dacă reușiți lăsați un comentariu ca să pot experimenta și eu. În Google Earth dați click pe Tools și apoi tastați Flight Simulator și ar trebui să vă apară ceva destul de interesant.

Ce părere aveți? V-ați gândit că Google chiar ar implementa astfel de funcții pentru anumite căutari? :D

Sursă: Mashable