Mâine de la 7.00 începe Black Friday la Fashion Days, iar din lista deja disponibilă pe site am făcut o mică listă cu produse pe care le consider a fi la preț bun.

1. Geacă cu glugă Trespass; 👈🖱️

Nu mai știu exact, dar din câte îmi amintesc, Trespass este un brand al eMAG & FD. Dacă nu este așa, mă corectați în comentarii. Am cumpărat o vestă de la ei la un moment dat. Sunt produse ieftine și corecte pentru prețul afișat, în linie cu ce primești de multe ori la Decathlon, spre exemplu.

2. Geacă Fundango; 👈🖱️

Reducerea potrivit FD pentru această geacă este de 50%. Nu am avut contact cu acest brand și nu am prea multe de spus pe acest subiect. Îmi place culoarea, nu sunt așteptul gecilor negre în mod neapărat și sunt de părere că niciodată nu strică un plus de culoare.

3. Ghete Columbia; 👈🖱️

Spuneam într-un articol precedent că am cumpărat juniorului când era mai mic o pereche de astfel de ghete și deși le-a purtat doar pentru 1 an (pentru că a crescut piciorul său), mi-au lăsat o impresie de soliditate, rezistență la utilizare îndelungată. Le-am pus în lista de favorite, să vedem dacă le prind la prețul afișat.

4. Ghete Wrangler; 👈🖱️

Am avut doar jeanși de la ei, nu și încălțăminte. Sper că sunt ok. Este cu dus și întors, unele companii cunoscute pentru haine, nu au și încălțăminte pe măsură.

5. Hanorac Nautica; 👈🖱️

Am citit de bine despre Nautica, iar prețul de puțin peste 200 lei pentru hanoracul de mai sus este atractiv.

6. Nike Air Max SC; 👈🖱️

Reducerea nu este așa mare, 23% față de prețul standard. Nu bag mâna în foc că nu puteți găsi prețuri chiar și mai bune prin diferite magazine online locale. Aici este și avantajul daț de rețeaua de easyboxuri, Dressing Room și plata la 30 de zile etc.

7. Pantofi sport Puma BMW; 👈🖱️

Nu le-am notat în listă pentru prețul afișat – reducere de doar 10%. Am pus această pereche de încălțăminte pentru designul său, chiar îmi plac. Mi se pare că se potrivesc pentru cei ce sunt fani ai BMW și nu numai. Sunt trecute la femei, dar mi se pare a fi un design unisex, chiar ușor bărbătesc și oricum găsiți chiar și măsura…, 46.

8. Trening Adidas; 👈🖱️

Am un trening Adidas, fix pe culorile de mai sus. L-am cumpărat în 2021 și a costat în jur de 250 – 270 lei. Este Adidas și nu sunt prea multe de spus, calitatea este ok, fără a ieși în evidență prin cine știe ce materiale etc.

9. Trening EA7; 👈🖱️

Reducerea este de 39% în opinia Fashion Days. Nu am niciun obiect vestimentare de la Emporio Armani, inclusiv de la brandul lor mai low-cost EA7.

10. Trening cu glugă Adidas Performance; 👈🖱️

Prețul recomandat de 499 lei mi se pare destul de ridicat. Presupun că este ceva mai gros față de modelul ieftin listat mai sus. Coboară la 289.99 lei și are glugă.

Acest articol conține linkuri de afiliere, iar comenzile plasate ne pot aduce un comision de 5% din valoarea fără TVA a produsului comandat. Prețurile exprimate sunt valide în momentul în care articolul a fost scris. 

Categorii: anunturi-diverse

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.