Diverse

Profitshare este un sistem de afiliere românesc ce a reușit să genereze vânzări de 100 milioane euro pentru afiliații săi, cel mai important magazin online din portofoliu fiind eMAG.

Ar fi fost și mai interesant dacă erau oferite detalii legate de sumele ce au intrat în portofoliul afiliaților, cât la sută din cei 100 de milioane de euro (comisioanele variază de cele mai multe ori între 1 și 5% pe segmentul it&c și crește mult pe partea de fashion la 15 – 20%, în unele cazuri).

Consider Profitshare a fi o soluție pentru cei interesați să-și monetizeze site-ul, mai ales atunci când ești la început de drum.

Echipa Profitshare a venit și cu un infografic. Aștept momentul în care vor veni cu un infografic care să prezinte suma de 100 milioane euro în dreptul afiliaților și nu în dreptul magazinelor afiliate. Presupun că vor mai trece ceva ani de zile până la un astfel de moment.

100-MIL-EURO-vanzari-afiliere-Profitshare

Sursa: Blog.profitshare.ro

Categorii: anunturi-diverse

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.