Arhiva-iPhone

Aveți un iPhone și nu știți dacă să îl jailbreak-uiți sau nu – majoritatea deținătorilor de iPhone au avut această dilemă la un moment dat. Primul motiv pentru care ați putea să îl jailbreak-uiți este faptul că puteți să vă răzgândiți și să readuceți iPhone-ul la starea inițială, dacă nu vă place. Celelalte motive – 100 după cum veți vedea în clip-ul de mai jos- țin de personalizarea acestuia, de „accesorizarea” acestuia, de detalii și caracteristici mărunte care pot să vă ofere o altfel de experiență. Aveți de ales între 30.000 de teme, aplicații și tweak-uri (îmbunătățiri) care să vă personalizeze iPhone-ul.

Trebuie să recunoaștem că multe dintre aplicațiile și tweak-urile prezentate în clip arată foarte bine și pot fi foarte utile. Totuși, rămâne la latitudinea fiecărui deținător de iPhone dacă le folosește sau nu.

Ce părere aveți? Jailbreak sau nu?

Sursă: Youtube

Categorii: arhiva-iphone
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Gadget.ro

Gadget.ro este un site de știri și recenzii tech cu o vechime de peste 10 ani. În această secțiune apar articole de tip advertorial, unele dintre ele nu sunt redactate de către noi și se menționează clar în corpul materialului dacă este cazul.