Smartphone

A trecut de mult vremea telefoanelor în culoarea negru mat şi sunt abordate de către companiile de telefoane mobile o gamă întreagă de culori printre care şi acest roz care va fi pe placul multor fete. Deocamdată se livrează doar în Japonia şi ulterior cred că îl vor aduce pe toate pieţele. Xperia Arc a avut premiera mondială la Las Vegas, în ianuarie 2011 şi pe bătrânul continent – Europa cu ocazia Mobile World Congress de la Barcelona.

Datele hardware sunt promiţătoare. Pentru scurt timp devenise cel mai subţire, titlu furat de Samsung Galaxy S II care ulterior la cedat către un telefon dedicat Japoniei  – NEC Medias.

– ecran de 4.2 inch cu rezoluţie 480×854 pixeli şi 16 Milioane culori;

– procesor de 1 Ghz, 512 Mb RAM, Android 2.3 Gingerbread;

– 3G, Wi-Fi, bluetooth, microUSB, jack de 3.5 mm, GPS;

– baterie de 1500 mAh, 117 grame şi 8.7 mm grosime.

Cred că Sony Ericsson este pe drumul cel bun. Un alt smartphone Android fabricat de ei de care v-am scris este Xperia Neo.

via – dailymobile.se

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.