Software

IDEA Beta Run este un program al OnePlus prin care a consultat comunitatea cu privire la funcțiile software dorite. Unele dintre ele urmează a fi implementate în perioada următoare.

M-am gândit să le prezint și aici, unele dintre ele sunt cu adevărat interesante.

 1. Lumină de notificare pe marginea ecranului;
 2. OnePlus Dex;
 3. Înregistrarea apelurilor;
 4. Utilizarea aplicațiilor Google în locul celor customizate;
 5. Mod de studiu;
 6. Suport API pentru Gcam;
 7. Luminozitatea adaptivă îmbunătățită;
 8. Animații customizabile pentru cititorul de amprentă;
 9. Wallpaper în timp real cu vremea;
 10. Mod de utilizare cu o singură mână real (sper să nu greșesc, dar presupun că se referă la un mod mai bine pus la punct în care să poți utiliza telefonul cu o singură mână);
 11. Mod întunecat AMOLED;
 12. Mai multe funcții pentru slider-ul de alarmă (să ai mai multe opțiuni pentru ecranul de notificare cu alarma);
 13. Opțiunea de a seta încărcarea bateriei la 80%;
 14. Opțiuni legate de încărcarea diferită a bateriei (la viteză mai mare sau mai mică);
 15. Utilizatorul să aibă opțiunea de a alege ce aplicații să instaleze în procesul de setare. 

Sunt și 5 funcții pe care OnePlus a declarat că le are în dezvoltare și le vom vedea integrate pe parcursul lui 2020. Se referă la ecranul de tip Always-on (nu-l folosesc și nici nu am știut că nu există pentru OnePlus 7T), scanare a amprentei spre a accesa fotografiile ascunse din galerie, sunet care să puncteze momentul în care baterie este încărcată complet, Zen Mode cu funcții esențiale, foldere cu app drawer pentru organizarea aplicațiilor.

Am selectat funcțiile ce mi s-au părut interesante. Mi se pare un demers pozitiv, nu strică niciodată să colectezi feedback de la comunitatea celor ce-ți folosesc produsele.

Sursa: GSMarena.com

Categorii: android

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.