In seara zilei de 9 noiembrie, ITGalaxy.ro lanseaza Black Friday, cu reduceri bune de tot. Sigur, ne-am obisnuit sa vedem astfel de promisiuni peste tot, sa aflam ca vom avea parte de oferte iesite din comun. 

Sunt multe discutii in jurul Black Friday. Ca se face prea devreme, ca dureaza prea mult, ca are promotii care atrag mai mult sau mai putin. Insa care anume este definitia pentru Relevanta, daca nu cea in care un produs (oricare ar fi el) este comentat in mod continuu? Criticat, barfit, invidiat pentru polarizarea pe care o starneste, insa si laudat, admirat si cel mai important, urmarit. E un printisor capricios sau e un adult matur deja, in functie de persoana cu care stai de vorba si de experientele sale cu Black Friday.

ITGalaxy isi propune sa vina cu produse la preturi avantajoase pentru clienti sai. Aici nu e vorba despre a reinventa roata, ci despre a fi corect si de a oferi reduceri oneste. Cateva exemple din campania care va fi lansata in aceasta seara pe ITGalaxy.ro .

Recomandarea noastra este una indreptata catre eficienta. Dincolo de orice discutie, tu trebuie sa iei cea mai buna decizie pentru tine. Ai nevoie de produs sau iti place? Pretul e avantajos. 

Acest articol este redactat de către ITGalaxy.ro.