PC Garage și AMD rulează o promoție ce s-ar putea să fie interesantă pentru cei dornici de achiziția unui procesor și a unei plăci grafice.

La orice combinație dintre un procesor AMD și o placă grafică Radeon se oferă 15% reducere. Bineînțeles, sunt câteva informații de care trebuie să țineți cont:

  • Promoția este validă până pe 24 mai 2020;
  • Reducerea de 15% se aplică la unul dintre cele două produse;
  • este luat în calcul produsul cu valoare mai mică;
  • nu sunt incluse produsele încadrate în segmentul Business sau pentru categoria Resigilate.

PC Garage a venit și cu câteva exemple. Pentru cei ce vor să construiasă un PC pentru jocuri au scos în față un procesor AMD Ryzen 9 3900X și o placă grafică Radeon RX 5700 XT, reducerea de 15% s-ar transforma în 265 lei.

Pentru segmentul entry-level au evidențiat procesorul AMD Ryzen 5 3600 și o placă grafică XFX Radeon RX 570 RS (1494 lei, după aplicarea reducerii de 15%). O astfel de combinație hardware ar fi suficientă spre a rula jocuri la 1080p (Assassin s Creed Unity, The Division, Battlefield V, Metro Exodus, Just Cause 4, PUBG, Fortnite, Far Cry 5 sau The Witcher 3: Wild Hunt).

Mai multe detalii găsiți pe PC Garage.

Categorii: hardware

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.