Smartphone

Testez GALAXY Note 3 prin programul Orange Smartphone Tester. I-am făcut un scurt unboxing în urmă cu câteva zile și astăzi revin cu câteva fotografii făcute cu Note 3.

Samsung GALAXY Note 3 integrează un senzor de 13 Megapixeli cu autofocus, LED flash, dual-shot și capacitatea de a fotografia concomitent cu camera frontală și cea principală, detectează fața și zâmbetul, stabilizare de imagine, funcțiile panorama și HDR, filmează la 2160p / 4K cu 30 fps, la 1080p cu 60 fps, cameră frontală de 2 Megapixeli știe să filmeze la 1080p cu 30 fps.

Și cele 21 de fotografii, mai mult un demo la articolul dedicat ce va urma și care va fi exclusiv despre funcțiile foto și video ale phabletului sud-coreean care resetează standardele pe nișa sa. Fotografiile sunt redimensionate și fără nicio editare.

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.