Motorola One Macro este un smartphone aflat la trecerea între low-cost și mid-range. Elementul scos în evidență: camera de 2 Megapixeli cu f/2.2 și funcția macro, dimensiune a pixelului de 1.75 microni.

Apropo, lansarea lui Motorola One Zoom a avut loc la Muzeul Național de Istorie Naturală Grigore Antipa, iar pentru One Macro au ales un studio foto din cadrul Palatului Universul. Au setat mai multe spații de fotografiat: flori, monede și bancnote, fructe și prăjituri.

Legat de Motorola One Macro, camera principală este formată din:

  • 13 Megapixeli cu f/2.2, autofocus prin PDAF și tehnologia laser;
  • 2 Megapixeli cu funcția macro, menționat mai sus;
  • 2 Megapixeli cu f/2.2, idem ca specificații cu camera macro, dar cu funcția de a calcula adâncimea de câmp.

Pentru selfie-uri s-a optat pentru 8 Megapixeli cu f/2.2.

Alte specificații integrate de Motorola One Macro: display IPS de 6.2 inch, procesor MediaTek Helio P70 pe 12nm, 4 GB RAM și 64 GB stocare, USB type-C, cititor de amprentă, baterie de 4000 mAh cu încărcare la 10W.

Preț recomandat – 899 lei;

Cele 25 de imagini realizate cu Motorola One Macro (fără resize):

Bonus: Au funcția macro și pentru materiale video;

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.