Motorola One Macro este un smartphone aflat la trecerea între low-cost și mid-range. Elementul scos în evidență: camera de 2 Megapixeli cu f/2.2 și funcția macro, dimensiune a pixelului de 1.75 microni.

Apropo, lansarea lui Motorola One Zoom a avut loc la Muzeul Național de Istorie Naturală Grigore Antipa, iar pentru One Macro au ales un studio foto din cadrul Palatului Universul. Au setat mai multe spații de fotografiat: flori, monede și bancnote, fructe și prăjituri.

Legat de Motorola One Macro, camera principală este formată din:

  • 13 Megapixeli cu f/2.2, autofocus prin PDAF și tehnologia laser;
  • 2 Megapixeli cu funcția macro, menționat mai sus;
  • 2 Megapixeli cu f/2.2, idem ca specificații cu camera macro, dar cu funcția de a calcula adâncimea de câmp.

Pentru selfie-uri s-a optat pentru 8 Megapixeli cu f/2.2.

Alte specificații integrate de Motorola One Macro: display IPS de 6.2 inch, procesor MediaTek Helio P70 pe 12nm, 4 GB RAM și 64 GB stocare, USB type-C, cititor de amprentă, baterie de 4000 mAh cu încărcare la 10W.

Preț recomandat – 899 lei;

Cele 25 de imagini realizate cu Motorola One Macro (fără resize):

Bonus: Au funcția macro și pentru materiale video;

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.