Nokia

1. Nokia trece printru amplu proces de reorganizare. Spre exemplu magazinele online din  Spania, Franța și Olanda s-au închis și se zvonește că în curând și cel din Marea Britanie – sursa.

2. Previziunile specialiștilor spun că va pierde și primul loc în producția de telefoane mobile încă din al doilea trimestru al lui 2011 în favoarea Samsung, iar din al treilea trimestru și Apple va lua fața ca număr de unități livrate. Asta pentru că Symbian nu mai convinge după ce Stephen Elop a spus că pe viitor vor migra pe Windows Phone 7 de la Microsoft – via.  in 2012 și HTC va performa peste Nokia dacă telefoanele cu WP7 nu reușesc să aibă priză la vânzări.

3. Nokia a ajuns la un acord cu Apple și renunță la procesele intentate vizavi de încălcarea unor patente. Presupun că Apple va plăti niște sume consistente. Nu se știu prea multe în acest moment, contractul încheiat fiind confidențial.

Credit foto

Categorii: nokia

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.