Arhiva-OS

Astăzi este ziua cifrelor rotunde. V-am scris că Samsung Galaxy S II se apropie de milestone-ul a 100.000 de smartphone-uri în România, iar la nivel internațional și Microsoft atinge 40.000 de aplicații în magazinul său dedicat. Concurența directă este Google cu Android Market și peste 250.000 de aplicații, Apple cu App Store și peste 500.000 de aplicații.

Zilele acestea testez un HTC Titan care la prima vedere m-a cucerit. Rulează Windows Phone 7.5 Mango, dar revin cu detalii în articolele dedicate.

S-a făcut și o medie lunară, se pare că în WP7 Marketplace sosesc cel puțin 3.100 de aplicații lunar. Va fi și mai mare creșterea și asta doar dacă vă gândiți că Nokia a oferit peste 25.000 de telefoane Nokia Lumia 800 către dezvoltatori de aplicații.

Sursa: allaboutwindowsphone.com

Categorii: arhiva-os
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.