Orange

Până pe 16 ianuarie 2013 puteți testa serviciile 4G ale Orange în Piața Victoriei unde vă așteaptă un truck personalizat de dimensiuni apreciabile. La interior veți avea la dispoziție mai multe tablete Samsung Galaxy Note de 10.1 inch cu 4G sau 3G spre a vedea diferențele de viteză.

Licențele 4G pe care Orange le-a câștigat în 2012 vor intra în aplicare din 2014, atunci va fi eliberat spectrul. La ora actuală se oferă 75 Mbps în download și 37.5 Mbps în upload. Arealul acoperit: București în zona metropolitană din nord, centrul și nordul capitalei, valea Prahovei, zona Bran-Moeciu, Poiana Brașov.

Mădălina Suceveanu, CTO Orange, a declarat că Orange este capabil a furniza 21.6 Mbps la nivel național față de 14.4 Mbps în 2012. Au ajuns în orașele mari + 500 de localități să atingă pragul de 43.2 Mbps. Apropo, să stiți că le numeri pe degete acele telefoane ce suportă 3G până la 43.2 Mbps, mă refer la cele existente în acest moment pe piața românească.

Pregătiți-vă din 2014 pentru viteze de până la 100 Mbps, s-ar putea să depășească traficul web oferit de rețeaua fixă, în multe cazuri.

Și o mică galerie foto:

Categorii: orange

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.