Razer a prezentat mai multe accesorii în colecția Chroma RGB pentru cei interesați de un plus de personalizare pentru desktop PC, dar mai ales pentru cei ce sunt fani ai RGB-ului pe orice dispozitiv din proximitate (de la mauspad și până la standul pentru căști).

Colecția de accesorii este formată de:

1. Razer Chroma Addresable RGB Controller ce permite sincronizarea componentelor PC de tip ARGB cu perifericele ce dispun de suport Chroma. Sunt șase puncte de conexiune unde pot fi aduse ventilatoare, benzi luminoase (orice este iluminat RGB). LED-urile pot fi controlate individual. Pot fi integrate componente de la Enermax, Phanteks, SilverStone Technology, Teamgroup, LianLi și ThermalTake. Chrome Studio permite customizarea efectelor de iluminare, iar Razer Synapse 3 asigură integrarea cu jocurile video, dispozitivele smart home și alte periferice.

2. Razer Base Station V2 Chroma – conceput spre a ocupa mai puțin spațiu și mai versatil. Este fabricat din aluminiu, baza sa previne alunecarea + Chrome RGB, tot acolo se află și o selecție de porturi (2 x USB 3.1, jack combo de 3.5 mm cu DAC încorporat ce permite redarea audio de tip 7.1). Sunt trei variante de culoare: negru, Quartz și Mercury;

3. Razer Mouse Bungee V3 Chroma – suport pentru cablul mausului cu corp de aluminiu, ce asigură fixare și iluminare…, Chroma RGB (nici nu știam că există suport pentru cablu de maus);

4. Razer Charging Pad Chroma – încărcare de până la 10W pentru smartphone-uri, căști etc. Chroma RGB înconjoară pad-ul.

5. Razer Mouse Dock Chroma – gândit pentru mauși wireless de la Razer. Încorporează un element magnetic ce permite atașarea și detașarea rapidă a unui maus. Baza este însoțită de iluminare Chroma RGB (poate fi personalizată să ofere informații legate de gradul de încărcare al bateriei). Stația de andocare este compatibilă cu Razer DeathAdderV2 Pro, Razer Naga Pro, Razer Basilisk Ultimate și Razer Viper Ultimate.

Am primit și lista de prețuri:

Razer Chroma Addressable RGB Controller – 39.99 euro;

Razer Base Station V2 Chroma- 79.99 euro;

Razer Charging Pad Chroma – 69.99 euro;

Razer Mouse Bungee V3 Chroma – 49.99 euro;

Razer Mouse Dock Chroma – 59.99 euro.

RGB-ul cu cheltuială se menține. :) 

Categorii: alte-gadgeturi

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.