Office 2019 preia funcțiile dezvoltate de către Microsoft de-a lungul timpului în Office 365. Haideți să descoperim 5 funcții pe care compania americană le-a implementat în cea mai nouă suită a aplicațiilor de productivitate din portofoliu. 

1. Inserarea de icoane în Microsoft Office;

Pot fi inserate icoane și fișiere SVG (Scalable Vector Graphics) în documentele dezvoltate cu Microsoft Office (prezentări, mailuri, documente Word etc). Pot fi rotite, colorate și primesc o redimensionare fără a pierde din calitatea imaginilor.

2. Traducere de text;

Opțiunea este întâlnită în Word, Excel, OneNote și PowerPoint. Există un add-on ce adaugă traducerea și pentru Outlook, descărcabil din Office Store.

3. Posibilitatea de a vedea fișierele shareuite cu tine;

The Shared se numește pe Mac și iOS, pe Android, Windows Mobile și Desktop se numește Shared with me. Este o funcție ce pot să spun că m-a făcut la un moment dat să devină utilizator de Google Docs. Ești invitat să vezi un document și va apărea aici, cele mai relevante sunt poziționate ca și cap de listă.

4. Desenează și scrie cu cerneală în Office;

Este o funcție ce merge a fi activată pe dispozitivele ce au suport pentru control tactil. Pentru a desena sau scrie merge a fi folosit stylus-ul, degetul și mausul.

5. Inserarea de ecuații prin UnicodeMath și LaTeX în documnetele Word;

Pentru a insera o ecuație în Word este nevoie să apăsați combinația Alt+= și după aceea să tastați ecuația propriu-zisă. Simbolurile pot fi inserate cu ajutorul Math AutoCorrect. Există și posibilitatea în a folosi sintaxa LaTeX pentru a tasta diferite exerciții de matematică.

Cei interesați de Office 2019 și alt software de la Microsoft au un discount de 15% din partea Goodoffer24.com. Trebuie folosit codul Go24gadget. Cu voucherul amintit veți prinde:

Dacă sunteți interesați de o eventuală achiziție recomand folosirea PayPal.

Categorii: software

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.