În lista întocmită în această dimineață veți găsi un bec Wi-Fi cu recenzii de-a dreptul excelente și preț de chilipir, o periuță de dinți electrică din ecosistemul Xiaomi, un ceas cu termometru și higrometru de la Hama, dar și alte produse interesante ce costă sub 50 lei.
Mă rog, cel puțin la momentul în care materialul a fost redactat.
1. Periuță de dinți electrică Xiaomi Mijia T100;
În această categorie este o periuță Oral-B ce se bucură de recenzii pozitive, dar Xiaomi Mijia T100 mi se pare a fi o propunere și mai solidă. Spre exemplu, are mai multe rotații față de concurentul său direct, un design minimalist. Apropo, este livrată prin Genius și nu trebuie să vă faceți griji pe partea de transport. După 4 ore de încărcare oferă autonomie de până la 30 de zile.
2. Bec LED RGB inteligent cu Wi-Fi;
Are recenzii excelente – evaluare de 4.94 din 32 evaluări. Este clar că avem un best-buy, iar evaluările pozitive sunt legate și de prețul afișat. Este un bec LED RGB pe soclu E27, compatibil cu Google Assistant și Amazon Alexa, cu Wi-Fi, 9W și 16 milioane culori. Permite trecerea peste zi de la lumină caldă la lumină rece, poate fi integrat în aplicația Tuya Smart.
3. Adaptor bluetooth 5.0 TP-Link;
Sunt diferite scenarii în care se ajunge a fi nevoie de un adaptor bluetooth (calculator mai vechi, bluetooth nefuncțional), iar TP-Link-ul UB500 costă sub pragul a 50 de lei. Ai nevoie doar de un port USB 2.0 disponibil.
4. Ceas cu termometru și higrometru Hama;
Dacă vrei să urmărești temperatura și umiditatea din locuință poți să achiziționezi o stație meteo ad-hoc cum este produsul Hama din imagine. Este mai degrabă un ceas cu funcție de termometru și higrometru, mai puțin o stație meteo. Poți dacă vrei să setezi o alarmă etc.
Folosesc un fel de produs similar, dar cumpărat de la Lidl. Are și un senzor la exterior și chiar mi se pare util. Spre exemplu, mi-am dat seama la casă că mereu am umiditatea în condiții optime (avantajul unei case din lemn cu încălzire printr-o pompă de căldură aer-aer).
5. Portcard din aluminiu cu protecție RFID;
Încetul cu încetul, cardurile nu mai sunt așa importante. Le lăsăm în portofel, iar plățile se fac prin NFC cu smartphone-ul. Totuși, de-a lungul timpului am văzut că sunt câțiva utilizatori de jucării precum cea de mai sus. Au protecție RFID, antamează până la 8 carduri, fabricat din aluminiu și iese în față cu un design minimalist.