Am ajuns la episodul al 16-lea pentru selecția de 5 gadgets cu preț de până în 50 lei. În lista curentă veți descoperi un acumulator extern de 10000 mAh cu porturi microUSB și USB Type-C, încărcător VARTA pentru 4 baterii reîncărcabile de tip AA sau AAA, geantă termoizolantă + alte două produse cu preț de sub 50 lei.

1. Acumulator extern Serioux de 10000 mAh; 👈🖱️

Are port USB clasic, microUSB și USB Type-C + LED ce transformă bateria externă în lanternă de ocazie. Alimentează la maxim 18W atât pe microUSB, cât și pe USB Type-C. Prin faptul că are cele trei porturi acoperă o paletă mai mare de electronice ce pot fi reîncărcate de la un accesoriu de genul.

2. Rack extern pentru HDD de 2.5″ pe USB Type-C 3.1; 👈🖱️

Este compatibil cu HDD-urile și SSD-urile pe SATA. Are port USB Type-C 3.1 pentru transferul de date. Cântărește 66 gr., iar dimensiunile sale sunt de 128 x 80 x 15 mm.

3. Adaptor A+ de la HDMI la VGA; 👈🖱️

Este util dacă vrei să conectezi laptopul la un proiector cu VGA. Mai sunt încă destule proiectoare video achiziționate cu VGA, nu s-a făcut trecerea pe modele mai noi cu HDMI. Un accesoriu precum cel de mai sus vine cumva la fix. Are și o sumedenie de evaluări pozitive – notă de 4.50 din peste 120 de recenzii.

4. Încărcător VARTA USB cu 4 sloturi pentru AA / AAA; 👈🖱️

 

Are 4 sloturi pentru baterii reîncărcabile de tip AA sau AAA. Pe de altă parte, nu vei avea parte de o încărcare prea rapidă. Cel mai probabil, bateriile vor fi lăsate la încărcat peste noapte.

5. Geantă termoizolantă;

Nu trebuie uitat că pentru a funcționa trebuie să cumpărați separat și pastile de răcire pe care să le includeți în prealabil la congelator. Din singura imagine pusă de către eMAG în dreptul produsului nu prea înțelegeam evaluarea de 4.91 din 11 recenzii. Mi se parea a fi un produs de slabă calitate, dar sunt imagini urcate de către cei ce au făcut review-urile, iar geantă nu arată deloc rău pentru un produs de 35 lei. Are capacitate de 14 litri.

Acest articol conține linkuri de afiliere, iar comenzile plasate ne pot aduce un comision de 1% din valoarea fără TVA a produsului comandat.