A trecut ceva timp de la un articol de genul, dar cum spuneam pe aici am și o explicație pentru asta. În lista veți descoperi 5 produse cu livrare gratuită dacă ești abonat Genius + preț de până în 50 lei, la momentul în care articolul este publicat.

Nu pot garanta că prețul va rămâne 50 lei peste câteva zile, nici măcar peste câteva ore. Am văzut că mai sunt comentarii postate la câteva zile sau săptămâni distanță și mi se atrage atenția că pragul a 50 lei a fost depășit pentru diferite produse listate.

1. Suport pentru smartphone sau tabletă; 👈🖱️

Este ieftin, pare a fi stabil și dacă este capabil să țină o tabletă se descurcă fără nicio problemă cu orice smartphone. Nota primită în feedback trece de 4.3, trag concluzia că merită fiecare bănuț alocat.

2. Lumini LED RGB pentru bicicletă; 👈🖱️

Chiar aveam în plan să-mi cumpăr o bicicletă în vara asta, dar după operația de hernie de disc se recomandă din partea kinetoterapeutului să nu mergi pe bicicletă pentru cel puțin…, 3 luni.

Nu știu dacă aș pune lumini precum cele de mai sus pe o bicicletă. Mi se pare mai degrabă că se adresează juniorilor ce vor să iasă în evidență cu orice preț pe timp de noapte.

3. Set cu 10 lumini decorative sub formă de becuri LED, alimentare la baterie; 👈🖱️

Nu am găsit feedback pe acest produs. Mă gândesc că au fost introduse relativ recent în ofertă. Distanța dintre becuri este de 30 cm, necesită 2 baterii AA spre a fi alimentate. Nu uitați că sunt lumini decorative, intensitatea luminoasă nu este punctul lor forte.

4. Adaptor bluetooth 5.0 de la Baseus; 👈🖱️

Dacă automobilul tău are jack de 3.5 mm și nu are bluetooth, soluția Baseus este una dintre cele mai bune prin ceea ce găsești până în 50 lei. Are o mulțime de evaluări pozitive. Este vândut de un partener din eMAG Marketplace, dar livrarea prin Genius nu costă suplimentar.

5. Card microSD Samsung de 32 GB; 👈🖱️

A strâns peste 1400 de evaluări, iar nota de 4.76 îl recomandă. Mi se pare excelent pentru smartphone, cameră DVR, orice acceptă un card microSD, iar în pachet veți primi și un adaptor SD.

Acest articol conține linkuri de afiliere, iar comenzile plasate ne pot aduce un comision de 1% din valoarea fără TVA a produsului comandat fără să înregistrați un cost suplimentar.