Cred că am mai spus asta, când fac lista de gadgets ieftine mereu pornesc cu ideea că o să-mi fie greu să găsesc 5 produse interesante și de aproape fiecare dată reușesc pe repede înainte, în 5 – 10 minute – gata.

1. Mouse ieftin de gaming; 👈🖱️

Atuul său principal este prețul. Costă sub 30 lei și a adunat review-uri pozitive – 4.73 din 22 evaluări. Are rezoluție de 6400 dpi, design ce împiedică alunecarea, buton pentru schimbarea modurilor de iluminat. Cablul împletit pe USB are 1.5 metri și magnet.

2. Bec LED inteligent Ledvance Smart+ cu Wi-Fi; 👈🖱️

 

Este un bec smart dimabil ce îl poți controla vocal prin Asistentul Google și Amazon Alexa. Aplicația prin care îl puteți seta se numește LEDVANCE Smart și o găsiți App Store (iOS) și Play Store (Android).

3. Unealtă de tip card multifuncțional; 👈🖱️

Îndeplinește 18 funcții și le găsiți detaliate mai jos. A strâns feedback bun în secțiunea de review-uri, iar produsul a fost fabricat din oțel, conceput pentru camping în mod special. Cred că o să cumpăr un card de genul, dar îl voi ține în automobil.

4. Cub antistres Xiaomi; 👈🖱️

Am tendința mereu să mă joc cu cutia căștilor wireless de pe birou. Așa că am dat deja comandă de un cub de genul. Pur și simplu, voi avea cu ce să-mi țin mâinile ocupate.

5. Laser pointer cu baterie reîncărcabilă; 👈🖱️

Mi-ar fi utilă o astfel de jucărie la școală, le arăți elevilor de la distanță pe hartă sau pe streaming-ul video randat de pe proiector. Nu știam că acum le poți găsi în set cu acumulator reîncărcabil.

Acest articol conține linkuri de afiliere, iar comenzile plasate ne pot aduce un comision de 1% din valoarea fără TVA a produsului comandat. Prețurile erau sub 50 lei la momentul în care articolul a fost publicat. 

Categorii: gadget

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.