Am găsit mai multe produse pe care le-aș putea considera de tip gadget ce au preț de sub 50 lei, iar în listă și-a făcut loc un suport de smartphone ce permite prinderea de ecranul notebook-ului, bec LED cu difuzor integrat, far LED pentru bicicletă cu încărcare solară + alte 2 obiecte.

1. Bec LED smart cu difuzor; 👈🖱️

Are nota 4.23 din peste 70 de evaluări. La cât costă și câte funcții promite să aibă, mai că aș zice că feedback-ul este neașteptat de bun. Are telecomandă ce permite reglarea culorilor, bluetooth pentru conexiunea cu smartphone-ului, iar puterea difuzorului ar fi de 3W. Folosește un bluetooth antic, dar asta deja se încadrează la segmentul mofturi.

2. Far LED cu încărcare solară pentru bicicletă; 👈🖱️

A strâns o evaluare bună dacă ne uităm la primele 7 review-uri primite până acum. A fost conceput să fie folosit pe bicicletă sau trotinetă. Are și funcția de claxon și produce până la 120 dB, iar bateria de 2000 mAh se reîncarcă și de la soare printr-un panou fotovoltaic inclus. Autonomia ar fi de 3.5 ore.

3. Lampă de noptieră Zola; 👈🖱️

Vine pe albastru și roz, pentru camera unui băiețel sau a unei fetițe. Funcționează cu 3 baterii pe formatul LR44.

4. Breloc cu 2 șurubelnițe; 👈🖱️

Așa nu mai trebuie să cauți surubelnița când ai nevoie de ea. Mi se pare un gimmick interesant.

5. Suport magnetic de telefon pentru ecranul notebook-ului; 👈🖱️

Au fost o multitudine de situații când aș fi avut nevoie de un suport de genul și am dat comandă de un astfel de produs. Cel din link este fabricat de către Tellur și cred că se va descurca în a susține smartphone-ul lângă ecranul notebook-ului.

Acest articol conține linkuri de afiliere, iar comenzile plasate ne pot aduce un comision de 1% din valoarea fără TVA a produsului comandat. Prețurile erau sub 50 lei la momentul în care articolul a fost publicat. 

Categorii: gadget

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.